BLOGGPAUS

nu flyttar jag snart in på behandlingshemmet så har inte tid med bloggen, så nu tar jag en feeeeet bloggpaus!

INSPIRATION - I love it!

urbancaseymariee:  Goodbye 2011

stolt svenne yao

tjeeenare! har precis vaknat efter att ha somnat med ett leende på läpparna, loooreeeeen vann ju! hon ääääger & va verkligen grymtbra så vart inte de minsta lilla förvånad. så sjukt härligt att hon vann!! fett stolt svenne (a) hihi. så nu ere eurovision song contest i sverige nästa år då, då lovade mami mig att vi skulle dit & kolla, wiiiiie! men slutsnackat om det nu, ska laga frulle till mig & sedan börja fixa mig lite smått, sen ska jag fira mami eftersom det är morsdag idag, tror vi ska ut & äta å sådära. mysigt! men jag uppdaterar mer senare idag. pusspuss
världens vackraste mamma ♥ grattis på morsdag!

NU; Eurovision song contest


HEEEEJJA LOREEN, HEJAA SVERIGE!!
tror verkligen att hon har en stor chans att vinna alltihopa, hon är supergryyyyym ju!

sometimes, you have to get knocked down lower than you have ever been, to stand back up taller than you ever were


faaarfar

ååååh min älskade farfar som jag inte träffat på flera månader kom hit för en stund sedan, riktigt trevligt att träffa honom!:D så nu är han här & vi fikade nyss, ska spela kort o vara social med honom nu! pusstja
världens bästa farfar ♥

bästa låten!


I answer u!

svar; haha jadu, pallar inte bry mig
svar; dom är köpta på gina tricot

GODMORGON SUNSHINES!

Tumblr_m0jgvqvl921qghfooo1_500_large
godmorgon sunshines! är fortfarande trött så försöker väcka mig själv nu genom att dricka red bull. ska snart ut & PW i minst en timma, men vart fan är solen? jaja skönt väder att träna i endå. vi hörs senare! pusssss

MUSIC


DAGENS KLÄDSEL ;


BELLSI TIPSAR!

Tumblr_luxxypsq0m1r5cr03o1_500_large
Drömmer du om längre hår? Här är tio hårtips till längre och friskare hår.

1. Ett hår som går ner på halva ryggen är flera år gammalt kanske runt 4-5 år gammalt och skört. Behandla det som om det vore ett riktigt ömtåligt gammalt plagg i silke eller spets eller en tunn nylonstrumpa helt enkelt. Skulle du slita i de eller slita en borste vårdslöst genom de verkligen?

2. Borsta aldrig håret när det är blött det är elastiskt och mycket skörare. Borsta ut det med en bredtandad kam och hantera det försiktigt. ta ut alla tovor försiktigt från topparna och uppåt. Använd allra helst en kam utan "sömmar" eller skarvar. Det finns billiga handgjorda kammar utan skarvar på tex Kicks av märket Wika.

3. Många med riktigt långt har sitt hår uppsatt i knut ofta så topparna skyddas från allt nedsläppt hår blir utsatt för. Det finns mängder av snygga knutar och håruppsättningar och tusentals snygga hårpinnar, hårkammar och andra grejer. Sätt upp håret om det finns risk för att det fastnar i saker tex vid städning. Att fläta håret på kvällen innan du går och lägger dig hjälper om du har problem med tovor och trassel och sover oroligt.

4. Tänk på vad du använder i håret. Hårsnoddar med metall och klämmor med vassa kanter skadar håret, välj mjuka och släta håraccessoarer.

5. Rengör dina borstar och kammar med jämna mellanrum de blir snabbt fulla av fett, smuts, döda hudceller, rester av stylingprodukter och damm. Rengör med schampo, du kan skrubba kammen med en nagelborste och dra lite papper mellan de.

6. Schamponera sällan och med lite schampo men använd mängder med balsam. Tar ditt schampo slut innan ditt balsam så gör du förmodligen fel. Schamponera bara en gång, en liten klick räcker. Försök tvätta håret mer sällan, schampo dagligen sliter på håret.. Använd alltid massor av balsam, men inte på hårbotten! börja applicera balsam från öronen och nedåt, särskilt i topparna.

7. Gör inpackningar en till två gånger i veckan. Du kan göra en egen inpackning med ditt vanliga favoritbalsam, ta en del balsam, 1/4 del honung och 1/4 del aloe vera gel. Värm i micron några få sekunder tills det blir varmt, smörj på torrt eller handdukstorkat hår, vira en handduk runt och låt det sitta i 10 min - 1 timme, skölj bort det noga dock.

8. Fönen och plattången är väldigt ondt mot ditt hår. Undvik dom så mycket som möjligt och låt håret självtorka. Även färgning sliter mycket på håret, blonderingar och blekningar är allra värst.

9. Klipp inte för mycket. Hår växer ungefär 1 cm i månaden, går du till frisören varje-varannan månad och klipper av 3-4 cm så kommer håret inte att bli längre. Så enkelt är det. Välj en frisör som inte klipper mer än du ber om eller be en kompis/mamma som kan klippa dig istället. Håll däremot efter och klipp av kluvna hårtoppar.

10. Ät nyttigt och varierat särskilt b-vitaminer och e-vitaminer är viktiga för att få friskt hår.

fuuuucking rubrik

tja finisar! allt bra med er? :D med mig ere sådära, ajajaj vad ont i huvudet jag har. har varit ute i solen & schteeeekt hela dagen så har troligtvis fått solsting nu, inte skönt.. men fyfan va underbart väder det är, så otroligt härligt! man kan inget annat än vara ute & njuuuuta av det. men efter flera timmars solning är jag nu inne & väntar på att papi ska komma hem med kebab till mig :P hihi, så sjukt sugen, mums! & ikväll blire bara sooooofta, ska umgås med min pappa vilket inte sker så ofta & vill passa på nu innan jag flyttar för då kommer jag knappt få träffa honom.. åh, inte alls långt kvar nu.. men ska hoppa in i duschen nu & fräscha till mig lite. uppdaterar mer senare, pusspuss

people will hate you, rate you, shake you, and break you. but how strong you stand is what makes you


OHYES


BELLSI TIPSAR! - hälsosamt med samlag





Hälsosamt med samlag


♥ Sex minskar blodtrycket enligt forskare från Skottland. En undersökning visar att de kvinnor som hade regelbundet sex under en viss period hanterade stress bättre än de som inte hade det.

♥ Förutom minskat blodtryck förstärker det även ditt immunförsvar. Att ha samlag en eller två gånger i veckan visade sig ge högre doser immunoglobin än om du har det mer sällan, vilket kan skydda dig från förkylningar och andra infektioner.

♥ 85 eller mer. Så många kalorier bränner du under ett 30 minuter långt pass. I längden blir det mycket, har du sex en gång om dagen blir det upp mot 600 kalorier i veckan.

♥ Äldre personer är inte lika starka som den yngre generationen och löper större fara för hjärtattacker. Men även om sex är ansträngande så har det visat sig halvera risken för hjärtattacker om du har sex mer än en gång i månaden.

♥ Förutom rena hälsofördelar ökar det även din självkänsla. Oavsett om du har bra självförtroende eller ingen alls, blir den positiva känslan starkare för varje gång.

♥ Slog du dig på smalbenet under matchen igår? Ha sex. Endorfiner strömmar igenom kroppen under akten och gör dig inte bara gladare, utan minskar även eventuell smärta.

♥ En annan undersökning visar att män som har fem eller mer utlösningar per vecka minskar risken för prostatacancer med en tredjedel.

♥ Svårt att sova om nätterna? Rulla runt lite i sänghalmen. Hormonet oxytocin som frisläpps under sexakten hjälper dig sova, som i sin tur är grunden för en hälsosam livsstil.

♥ Samma hormon kallas kärlekshormonet, som även hjälper oss att bygga förtroende för någon. Känner du dig generös mot din partner är även det tack vare oxytocin.

VINNAREN AV DAGENS BLOGG!

heltklart en värdig vinnare, grattis till dig! :D

jag ba schteeeeeeker


music is my drog

denna låten dunkas i högtalarna, sååå gryyyym!

OUTFIT FOR TODAY ;

 

 


I answer u!

godmorgon älsklingar! tänkte starta morgonen med att svara på några frågor :D
svar; tack så jättemycket! :) den är köpt på en marknad i Thailand
svar; vet inte riktigt reglerna än men det tror jag definitivt att jag kommer få göra. detta hemmet är inte så "beskyddat" så jag kommer säkert få gå ut själv osådära, det är inte så att jag är inlåst heller för den delen så ja, folk kommer få hälsa på mig där & jag kommer få mycket egen fritid.

vill du bli dagens blogg?

EDIT, TÄVLINGEN AVSLUTAD!!!

MIN KVÄLL

väntar tills bigbrother börjar sedan därefter ska jag ta en kvällspromenad till mamii från papi där jag är nu, blir nog skönt! behöver rensa tankarna lite så då ere bara sätta på musik i örona & drömma sig bort, hihi. kommer inte uppdatera er något mer idag så med dethär inlägget säger jag godnatt - sovgott finani ♥ massa pussar
muuuums vilken läckerbit

" the greatest pleasure in life is doing what people say you cannot do "


har tråååkigt

Namn: Isabella Nyqvist
Piercingar: tungan & öronen
Tatueringar: ingen men vill så gärna ha
Längd: typ 163
Skostorlek: 37
Hårfärg: brunett så hett
Är du kär i någon: nope
Önskar du att du bodde någon annanstans: ja faktiskt
Tänker du på självmord: nej?
Tycker andra att du är attraktiv: fråga dom?
Dricker du alkohol: de händer
Använder du droger: inte direkt va
Röker du: de händer
Vilket shampoo använder du: de som finns i badrummet ;d
Vilken parfym använder du: So what, britney spears & DKNY
Vad är du rädd för: clowner, ormar, döden osv.
Gillar du att tvätta: brukar aldrig tvätta, hehe..
Gillar du Berg-och-Dalbana: jafaaaan, as najs

SENASTE..
Film du hyrde:
minns inte, de va längesen jag hyrde nån
Film du köpte: tintin 3D haha
Låten du lyssnade på: lyssnar justnu på "call me maybe" låtdrooog
Låten du hade på hjärnan: den låten ovan
Personen du ringde: sandra
Tv program du tittade på: bigbrother
Personen du tänkte på: pappa ♥

HAR DU NÅGONSIN:
Gråtit över en pojke:
ja tyvärr
Gråtit över en flicka: demed
Ljugit för någon: har väl hänt nångång
Varit i slagsmål: nej jag är sneeeellchey
Blivit arresterad: vadfan menas med de?

ANTAL..
Gånger du varit kär:
enstaka
Gånger ditt hjärta brustit: väldigt sällan
Hjärtan brustit på grund av dig: en del..
Tjejer du kysst: inte räknat men nån vänskapskyss
Gånger ditt namn varit med i tidningen: många ;)
Ärr du har på kroppen: några stycken

SENASTE..
Bok du läste:
ett bipolärt hjärta
Personen du fick mail av: en bloggläsare
Personen du fick brev av: farmor
Personen du fick sms av: mami
Gången hela din familj åt middag tillsammans: flera år sen, dom är skillda nu
Saken du köpte: saken? ehm en mascara

Vad har du gjort idag:
det kan ni läsa om i bloggen sen hihi
Var det kul: jaaadå
Hur tidigt stiger du upp: brukar stiga upp rätt sent faktiskt, vid 11-12
Gillar du att slåss: att boxas japp
Vad ska du göra idag: schteeeeka
Är du seriös: alltid
Vad är du allergisk mot: typ ingenting
Var har du ont: i min fking mage
Använder du hårspray: never
Kan du stå på händer: halft
Favorit serie: bigbrother

Håkan Hellström eller The Ark: håkan förfan
Bright eyes eller Lars Winnerbäck: huh?
Salt eller socker: socker!!
Gillar du ketchup: yes
Är du glad nu: sådär
Var du glad igår: nja
Känner du nån som jobbar på sjukhus: yes I do
Vad dansar du till: dunkande musik
Stockholm är: underbart
Göteborg är: underbart demed
Kan du sjunga: ah men de låter förjävligt
Mer värt än guld: min familj & mina vänner
Spaghetti eller makaroner: spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: hawaii

I answer u!

svar; åh va kul! jag är född 1995, blir snart 17år. & jag bor justnu i enköping.
tack så hemskt mycket, glad jag blir! :D
svar; det händer

AW, en idolbild!

kollade mailen nyss & såg att jag fått en idolbild, åh vad glad jag blir!!!
jag har världens bästa bloggläsare heltklart, ni får mig alltid på så bra humör, kärlek till er!♥

" hejhej, din blogg är gryyyyyym så jag har gjort en idolbild till dig för den är du såå värd!!
älskar verkligen din blogg, ge aldrig upp! puss och kram <3 /matilda "

tack så jättemycket sötnos!! gulligt av dig♥


vill ni också skicka något sådant till mig så gör ni det till min mail: [email protected]
(glöm inte att skriva er bloggadress också om ni har blogg för då blir ni självklart länkade)
PUUSSS!

CHILLAAAAR

godmorgon sunshines ♥ sovit gott? det har jag gjort iaf! vaknade för sisådär en timme sedan ungefär, då hoppade jag in i duschen på dirren & gjorde mig fräsch, har precis smörjt in mig med en skit god bodylotion & haft ansiktsmask, softish! skulle egentligen till min psykolog idag vilket jag verkligen sett framemot men sedan ringer hon & säger att hon är sjuk *suck* jag som hade så mycket att säga henne, jaja.. får vänta tills nästa vecka istället då. & nu ere inte alls långt kvar tills jag flyttar, nej förfaaan, det e typ bara nåra veckor kvar, oomg vad nervös jag är, lite spänd såhär i början. men det ska nog gå finfint där borta! oj vad magen kurrar så ska väl ta & göra iordning nån frulle till mig nu & sedan ut å soooola. ni får hare så bra så hörs vi senare! puss på er

VEM BAR DEN BÄST?

Rachel vs. Miranda!
Rachel Bilson eller Miranda Kerr?
svårt val men jag tycker Miranda!

SNYGGA OUTFIT'S

Tumblr_ljlvzzza1a1qd8l7no1_500_large
Tumblr_lpzjirwmn21qd696io1_500_large
Tumblr_liq2egd45b1qfi578o1_500_large
Tumblr_lmu3oaods31qctjnko1_500_large
Tumblr_ln65l2pfpp1qamnojo1_500_large
Tumblr_lng037ykvh1qhw18go1_500_large
Tumblr_lwh5hj2nyp1r0rsh9o1_500_large
Tumblr_llrtoelvpa1qclnaco1_500_large
Tumblr_loc7j4sfyu1qcwxl5o1_500_large
Tumblr_lwp8uxjwdi1qcft0yo1_500_large
Tumblr_ljxq8mf9g01qzmr22o1_500_large
Tumblr_lkltztg1qi1qezjf7o1_500_large

LIFE IS A BITCH

tjenare godingar! jag kom in för en liten stund sedan efter att ha varit ute i de fina vädret hela dagen, så härligt! :D nu har jag fått lite färg + att jag fått massa fräknar, hehe.. fick nyss en ångestattack så andan slutade fungera & jag låg helt jävla medvetslös på backen & de kändes som att jag skulle dö, fruktansvärt men nu ere bra.. det ingår i min sjukdom så e rätt van endå.. har fetaste verken i magen nu också så blire inte bättre snart får jag väl fara in till sjukhuset för att se vad det är, så det inte är nå allvarligt. men nu ska jag ringa en kompis & snacka lite så jag uppdaterar er senare heltenkelt. pööööss, hare bäst
gammalbild men ungefär så många fräknar har jag nu

HAHAHAHAHA


njuter

jag har det supermysigt ute i solen, har gjort iordning en smoothie till mig som jag unnar mig med, mumsens!
fan vilken sommarvärme asså, helt underbart!! nu ska jag fortsätta njuuuuta. puss så länge!♥
Tumblr_lj1z8ceyoe1qfgo5uo1_500_large

I answer u!

svar; kommer nog inte få sitta vid datan så mycket där så jag tror inte det. men vi får se,
vet inte hur reglerna är än, vi får hoppas på det bästa! kramis

det är okej att spåra ur och rensa huvudet på moln

hej sweethearts! blev väckt skit tidigt imorse av morsan, klockan va typ åtta, omg.. va sååå trött & fick verkligen tvinga mig upp bara för att jag skulle till mitt andra hem, sjukhuset för att ta blodprover. varför dårå? jo för att se hur mina blodvärden är av medicinerna jag tar mot min sjukdom. så det gjorde jag & göör varje måndag, ajaj.. inte skönt! men ah. nu ska jag ut & schteeeeka, vädret är underbart, älskart! :D haree bäst så hörs vi! pusselipuss

I CALL IT SWAAAAAAG

innan jag går & lägger mig tänkte jag bjuda på ett "insprirations inlägg" med goa bilder från weheartit.com
Tumblr_ltq8zxwjpu1qh96qmo1_500_large
Tumblr_lubbj9hxor1r3go6eo1_500_large
Tumblr_lld541twpd1qbdjdko1_500_large
Tumblr_lsgli8bfpq1qh2yd4o1_500_large
Tumblr_lug8hd35fa1r331r3o1_500_large
Tumblr_lvye6av80h1r6wq08o1_500_large
Tumblr_lrom3jaank1qf3rqlo1_500_large
Tumblr_lnua6qjfep1qfo0m3o1_500_large
Tumblr_ls5jqqffex1qi27jio1_500_large
Tumblr_lgfodqi8s61qap8hxo1_500_large
Tumblr_lutmxudg3d1qdpsx9o1_500_large
537812_116108811854103_100003649532380_81630_566485335_n_large
Tumblr_lyoizvizmn1qfullio1_500_large
Tumblr_lpeqovftdp1ql7a46o1_500_large

I answer u om behandlingshemmet!

svar; jomen visst kan jag göra det!
anledningen till att jag ska flytta in på ett behandlingshem är för att jag har en "OCD-sjukdom + depression" som jag ska jobba med. ska in dit för att bli frisk fortare. jag kommer vara vid hands helatin & få den profissionella hjälpen jag verkligen behöver för att friskna till fortare. det är liksom ett sätt för mig att bli frisk snabbare än om jag bara bor hemma. folket som jobbar där inne är grymma med att jobba me mina sjukdomar & jag kommer behandlas varje dag/hela tiden. nu blire typ att jag bara behandlas 1 gång i veckan så de går skit segt så då jag flyttar in på hemmet kommer jag behandlas varje dag å på så vis kommer jag friskna till fortare. så jag ska helt enkelt bli inlagd där för att ta tag i min sjukdom på snabbare & bättre sätt. & även för att börja ta tag i mitt liv, kommer börja skolan där borta & massa annat. nu har jag typ bara varit hemma i ett helt år utan att ha gjort nån nytta alls så så fort jag flyttar in dit kommer jag ta tag i mitt liv håårt!
behandlingshemmet ligger i Eksjö som ligger i småland & det heter "Broarp flickhem".
hur länge jag ska bo där beror helt på hur snabbt det tar för mig att bli helt frisk, jag kommer bo kvar där under hela tiden då jag mår dåligt & sjukdomen sitter i. det kan ta från ett halvt år till 3år om inte mer eller mindre. men troligtvis blir jag kvar där minst ett halvår iallafall. det kan liksom dröjja ett tag att få bort alla syndrom som sjukdomen ger mig så jag får inte flytta hem förens jag blivit helt frisk och mår bra. yes, hoppas denna infon dög, ere nå mer ni undrar över är det bara kommentera :) puss!

SÖNDAG

helluuu baby's! kom precis hem efter att ha schteeekt hela dagen i sommarrö med mami. det va varmt & skönt som fan å jag fick lite färg & en massaa fräknar, hihi.. nu är jag störthungrig så ska göra iordning nånting att käka. sedan blire bara chill här hemma framför filmer osådära. hoppas ni har haft & får en fortsatt bra söndag! puss

fan vad jag älskar justin bieber ♥

Justin är så gaalet bra! älskar denna låten med honom, verkligen!!
örongodis & även ögongodis hehe ;)

godmorgon mina fina läsare!

nu ska jag ut & soooola, jobba lite på brännan. vädret är helt awesome, så underbart!
så nu kan man inget annat än hålla sig ute. har börjat fått skit många fräknar nu också, hehe..
men jag uppdaterar er senare när jag kommit in, pussen ♥
gammal bild men den är så hääärlig

I <3 SOVA

tjenaaa sötnosar! degar justnu i soffan framför teven & med datan i knät, hihi. idag har jag typ bara sovit, sovit & sovit. de va väldigt behövligt eftersom jag har hög feber så är helt sluuuut.. pallar fan inte ens ta mig upp från sängen men de lyckades jag göra ett tag endå, då åkte jag med mami till nåt ställe där vi soolade. så sjukt härligt väder ute idag asså, sommarkänslor på hög nivå, love it! knäppte kort på min outfit som ni har här nedan, rätt så tråkig & simpel men endå. nu ska jag va social med folk på facebook. puss!


WORD..

if you don't live for something you'll die for nothing



I answer u!

svar; Broarp nånting :D är det samma? va helst inte anonym

you know what's beautiful? read the first word again

godmorgon bloggen & mina fina bloggläsare! :D somnade rätt tidigt igår så har fått mig 15timmars sömn, så himla skönt! bangaar inte på att sova ännu mera för är fortfarande mör & tröött men måste ut med hunden så va tvungen att kliva upp nu.. idag ere lördag, älskade älskade lördaaa, men whocares? jag är sjuk så kan endå inte ut & röjjaa eller något sådant. blir bara hemmamys idag med mami & smsa med min sötnos, trevligtrevligt. vi ska väl hyra filmer & tjocka oss med massa onyttigt, mumsens! men nu ska jag fixa mig o grejer så vi hörs senare! kisses

VINNARNA AV DAGENS BLOGG...

jag har nu utsett vinnarna av dagens blogg, klicka på länkarna för att ser om det blev du! ;)
VINNARE 1
VINNARE 2
VINNARE 3
VINNARE 4
grattis till er!! :D

nobody said it was easy


Stomach drop.

♥ GLAMOUR ♥

Tumblr_m2qvfmwhdh1r04xe5o1_500_large
Tumblr_lghac4eck21qdl0pso1_500_large
Tumblr_m00yjcduqy1qcumuxo1_500_large
Tumblr_ln2vg9fgbj1qfe8teo1_500_large
Tumblr_lvlid9usfu1r0ec8wo1_500_large
Tumblr_m1taw6d7gy1qd7w9fo1_500_large
Tumblr_lw43513vbl1qcfyw0o1_500_large
Tumblr_ln5843ozno1qd5y0no1_500_large
Tumblr_lubbudfmzx1qzabkfo1_1280_large

DAGENS LOOK

såhär ser jag ut idag!
nu ska jag ut & äta med mamiii. puss

vill du bli dagens blogg?

väljer ut fyra vinnare ikväll som blir länkad bland mina flera hundra besökare! good luck :D

EDIT, TÄVLINGEN AVSLUTAD!!

irriterad brud

åt helvete med allt.. godnatt.

GAAAAMEDAY

ligger i soffan med min rosa mjukisdress & glor hockey,
ska kolla det hela dagen, massa kvartsfinaler ju! så då vet ni de.
hoppas ni har en braaa dag! kyssN ♥

I answer u!

svar; det ska jag bättra mig på!

svar; nej, accepterar bara dom jag vet vilka dom är/känner + om det är nån snygging hehe..
& ibland händer det att jag accar någon annan men det händer väldigt sällan.
åh tuusentack, glad jag blir! :D pusselipuss

svar; använder mig utav flera, dessa:

svar; absolut!
temple run - wordfeud - sea stars - skateboard - lep's world


det är superroligt att ni ställer massa frågor till mig, fortsätt gärna med de, svarar på allt! pusss

DAGENS LÅT!


FUUUUUCK IT

låt drooooog

godmorgon allesammans! vaknade för en liten stund sedan med fetaste huvudverken, usch o fy vad ont det gör.. så tog nyss en alvedon & hoppas att det minskar smärtan lite. ska laga mat till mig & mamii snart har jag lovat så de ska göras! åså senare idag vet jag inte vad som händer, tror jag ska tagga till sjukhuset men vet inte än, kommer nog bara slappaaaa, mår ju inge vidare så pallar typ inte göra något.. men ska klä på mig osånt nu, vi hörs senare! puss ♥

btw, så har statistiken höjjt på sig rejält & jag blir så glaaaaaad, så härligt att se.
hoppas ni fortsätter att läsa min blogg, ni är bäst! love to ya all!!
men glöm inte att kommentera också, då blire bättre bloggning lovar jag er ;)

INSPIRATION - weheartit.com

fucck-what-they-think:  Me and Justin Bieber
charming-barbies:  teensexdrive:  5ux:  hi alex  oh its ok i didnt need ovaries anyway  charming-barbies:  mhhh  Pettyfer  let me marry you
r-e-t-r-0:  http://r-e-t-r-0.tumblr.com/ hipster blog!

...

lovesnotatoy:  deal with it.

It's amazing what a fake smile can hide

har typ sovit bort hela dagen, skitskönt! de känns som att sova är mitt liv typ haha, gör de typ helatiden men ah det är bara soooft så jag slipper tänka så jävla mycket.. har även nött massa iphonespel, åh tack gode gud att jag har en iphone, så himlaa underhållande & kul yaoo. nu är jag sjukt sugen på nå sött så ska nog baka en kladdkaka eller nå. sedan ikväll blire tv tajming, ska kolla på " min pappa är bättre än din pappa ", så klooockrent program å sen bigbrother såklart, standard! men vi hörs senare för nu ska jag leka bagare, lalalala. haha puss

SO TRUE

Tumblr_lf3cnjyktl1qd0qsoo1_500_large

DAGENS LÅT!

ÖÖÖÖRONORGAZM

SWAAAAAAAAG

glitter text generator
 this girl overcame cancer 3 times, i think the first time was when she was 10? maybe younger. these tattoo’s have the most significant meaning and i think this is the perfect reason to have a tattoo, to celebrate your strength. i admire her so much
lue-lla:  tan tan tan!
oceankids:  I’m working on the legs

ONSDAG

morsningkorsning babes! :D sovit gott? det har jag gjort! vakande alldeles nyss & ska göra iordning en frulle till mig, magen bara kurrar, hehe.. sedan blire att kila iväg till solariumet & jobba på brännan. har inga andra planer för dagen, vi får se, kommer nog mest bara chillaaaaa här hemma, kolla på filmer eller nå. mitt liv är verkligen inte intressant nu så har ingenting att skriva om typ men nu ska jag iaf keeeeka, update u later. pzout
we♥it

DAGENS LÅT!


jag är inte dum, jag har bara otur när jag tänker.


SOMMAR INSPIRATION ♥


whaaaaazzaap

godmorgon finani! drömde flera as konstiga drömmar inatt, knaas. & för ungefär en halvtimme sedan vart jag väckt av att nån dryg jävel ringde doltnummer till min lur, haha snacka om nolifer & ringa men inte säga ett skit, folk verkar ju ha kul alltså?.. & nu jag har precis ätit frulle åså nu deeeegar jag bara i soffan & underhåller mig med att kika på "Jockiboi och Widerstedt Show", snacka om underhållande & dumma dom är haha, så klockren! ni har den här nedan om ni också vill kolla på den. wellwell ska fokussera mer på showen nu, bloggar mer senare. pusselipuss, hare bäst!

det är fan inte lätt när det är svårt

godkväll baby's! har precis dejtat duschen & fräschat till mig lite. nu väntar jag bara tills bigbrother börjar som jag ska kolla på som vanligt & sen blire att sussa. med dethär inlägget säger jag godnatt! sovgott:)

DAGENS LÅT!

gryyyym!

the girl who smiles even though her soul is broken..


det är bara att kämpa på & vara stark

tjulululuuuu bloggen & mina underbara bloggläsare! hoppas allting är bra med er? med mig är det sådära. har precis haft ett möte med min psykolog vilket va väldigt uppskattande, det är alltid lika skönt att snacka med henne & våran behandling rullar på superduper bra så det känns underbart! bättre psykolog finns inte, wiiiiiie. kom alldeles nyss hem därifrån & ska ta mig ett långt varmt bad nu hade jag tänkt, sedan så ska jag laga mat till familjen, mästerkocken här ni ska bara veta ;) haha skämtåsido.. eller?.. sedan ikväll ska jag träna, I'm ready to beeeach 2012 hellyeah. men nu får de vara slutsnackat, ska badaaaaa. have a nice day! pösshej
gammal bild men visst är den härlig?

LÄNKBYTE!

nu kör jag ett länkbyte med min superfina & underbara syssling, in och kika på hennes blogg,
den är awesome så ni blir inte besvikna!
klicka på bilden eller HÄÄÄÄÄÄÄR för att ta er dit

I WANT THIS


I think so..

Tumblr_m2j8xja9fu1rso38no1_500_large

YOU'RE BEAUTIFUL, IT'S TRUE


My life is brilliant.
My love is pure.
I saw an angel.
Of that I'm sure.
She smiled at me on the subway.
She was with another man.
But I won't lose no sleep on that,
'Cause I've got a plan.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.

Yeah, she caught my eye,
As we walked on by.
She could see from my face that I was,
Flying high,
Fucking high,
And I don't think that I'll see her again,
But we shared a moment that will last till the end.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
I saw your face in a crowded place,
And I don't know what to do,
'Cause I'll never be with you.

You're beautiful. You're beautiful.
You're beautiful, it's true.
There must be an angel with a smile on her face,
When she thought up that I should be with you.
But it's time to face the truth,
I will never be with you.

GLAMOUR BIATCH

Tumblr_m3mq8athdd1qegormo1_500_large
Yumqp_large
Tumblr_lz4gaoavxo1r9ur6io1_500_large
Tumblr_m3xdk1pwlb1rsmotwo1_500_large
Tumblr_m1tedfxgz11qezwmho1_500_large
Tumblr_m3x4ksurf41rnmwdro1_500_large
82b5c80b34ktslnip_33519_856b8c985c_large
Tumblr_m1chc23lt01r0pvf9o1_500_large
Tumblr_lmbsw2t2c41qd7w9fo1_500_large
Tumblr_li30xjb96q1qerjtmo1_500_large
I love it!

OM TÅRAR VAR AV GULD SKULLE JAG VARA MILJONÄR..


för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta

godmorgon älsklingar! solen skiner och vädret är på topp, det gillar vi! :D jag vart väckt av ett jätte gulligt sms, så härligt hihi men ändå sitter ångesten sig i skarpt. ska strax börja fixa mig för att sedan kila iväg till farmor, ska käka där och bara hare allmänt trevligt med henne. men nu först ska jag ta en promenad med hunden.
update u laaaaater, puss
thailand 2010, miss it..

SHOOOOOO

♥ skön vinst med 4-0, stolt sveeeeenne yao
♥ nu är jag social med trevligtfolk på facebook
♥ har feeeetaste mensverken *suck*
♥ lyssnar på musik & drömmer mig bort, hihi..
♥ ska snart sova, är grymt trött.
med dethära inlägget säger jag godnatt, sovgott finisar så hörs vi imorgon bitti!

HOCKEY VM

nu blire att kollaaa hockey, HEJA SVERIGE!!


LÄNKBYTE!

klicka på bilden för att ta er till denna fina tjejens blogg, ni ångrar er inte! ;)


vill du också göra ett länkbyte med mig?
då måste du ha över 200 besökare & släng in en kommentar så kan vi fixa det

BOKTIPS!

jag brukar inte gilla att läsa böcker överhuvudtaget men dessa tre böcker va verkligen superintressanta. typiskt ungdomsböcker som handlar om sex & kärlek, jag lovar er att dom är verkligen värda att läsa! när man väl börjat kan man inte sluta, hehe.. så vare för mig iaf så jag rekommenderar verkligen dessa goa böcker till er alla, även er som hatar att läsa. dom är hur bra som helst!

Amandas bok är del1
Jonnas bok är del2
& Sagas bok är sista delen, del3


I'm no beauty queen, I'm just beautiful me.


THIS OR THAT OR WHAT



(det är den feta texten jag väljer!)


skola/jobb
färgglada kläder/gråskaliga kläder
kaffe/tea
papperstidning/tidning på nätet
TV/radio
båt/flygplan
hus/lägenhet
ensam hemma/utekväll - beror på humöret
dag/natt
justin bieber/miley cyrus - svårt val
sommar/vår
skidsemester/solsemester
julafton/födelsedag
blondin/brunett

OUTFIT FOR TODAAY;

(jag vet att mitt hår ser grönt ut men det är ljuuuset)

GRATTIS VÄRLDENS VACKRASTE MAMMA!

idag ere ingen vanlig dag för idag är det min underbara mammas födelsedag.
GRAAATTIS VÄRLDENS BÄSTA MAMII, du är det finaste jag vet & jag älskar dig mest i hela världen.
Your animation
så idag blire att fira henne i fullamuggar, puss!


LOVE YOURSELF


just sayin', just so u know

jag skippar att skriva om mina "tankar & känslor" i denna bloggen så ni vet, ni som ber mig göra det. har nämligen en annan "privat blogg" där jag skriver av mig som inte har lika många läsare för jag inte vill sticka ut med mitt mående för så många så ni som vill läsa om hur jag mår och det jag skriver då jag skriver av mig,släng in ett mail till mig: [email protected] och be om namnet på min privata blogg så kanske du får det. PÖSS


THIS OR THAT frågor, någon?

kan någon gullig läsare ställa "this or that" frågor till mig som jag kan svara på, vore roligt!

ALLA SVARAR, TACK!

har lite brist på vad jag ska blogga om,
vill göra bloggen så bra som möjligt för er
så det vore himla gulligt ifall ni kunde besvara mig
vilken kategori ni vill se mer av i min blogg
så jag vet vad ni vill att jag ska blogga om.

I'ts friday bitches

hej bloggen eller ah godmorgon! vaknade för nån timma sen, efter det har jag tagit mig en lång varm dusch, haft inpackning, rakat benen, smörjt in mig med bodylotion & bara fräschat till mig. ska klä på mig nu & sedan kila iväg till papiii där jag ska spendera hela helgen. det kanske blir att dra till globen & kolla hockey ikväll, vi får se. men jag uppdaterar er mer senare, hoppas ni får en toppen fredag! puss på er

...

- In my ask. I&#8217;m sick of it.  

TRUUUE

383494_350682951635092_276481539055234_888270_1440909985_n_large
Whatever-fuck-it-56_large

DAGENS LÅT!


INSPIRATION - I love it!

WANT 500+ FOLLOWERS OVER NIGHT?? CLICK HERE THEN CLICK YES!! WANT 500+ FOLLOWERS OVER NIGHT?? CLICK HERE THEN CLICK YES!! WANT 500+ FOLLOWERS OVER NIGHT?? CLICK HERE THEN CLICK YES!! WANT 500+ FOLLOWERS OVER NIGHT?? CLICK HERE THEN CLICK YES!!
Tumblr_lhticof4kh1qc2w44o1_500_large
Tumblr_lt7yp0p7ac1r0k5gro1_500_large
WANT TO GAIN 100+ FOLLOWERS OVERNIGHT CLICK HERE NOW! WANT TO GAIN 100+ FOLLOWERS OVERNIGHT CLICK HERE NOW! WANT TO GAIN 100+ FOLLOWERS OVERNIGHT CLICK HERE NOW!
click here, click yes and gain 100+ followers over night! omg yes! it worked^
click here, click yes and gain 100+ followers over night! omg yes! it worked^
barbie-slutss:  FOLLOWING BACK EVERY 8th PERSON TO FOLLOW ME! Only for today!
soulhunting:  wow. she. is. stunning.
 want followers? click here!
pics; weheartit.com

HAHA DIGGAR MANGES NYA LÅT!


SHOPPING

helluuu sötisar! är precis hemkommen från stockholm där jag spenderat hela min dag, shopping som gällde. fick med mig lite smått o gott hem, (se bilder nedan), är riktigt nöjd! nu är jag hemma och ska bara chilla resten av dagen/kvällen, är sjukt mör efter att ha gått så mycket idag, hehe.. blir väl att ladda ner någon film att mysa till med mamii eller nå. har inte så mycket mer att säga nu så vi hörs senare heltenkelt! pusselipuss

följ mig på instagram: bellanyqvist

image description

MEGAN FOX

Tumblr_loin63gnej1qakskdo1_r1_500_large
Beautiful-girl-hair-megan-fox-photography-pretty-favim.com-94778_large
94575660894901068_olgpfhad_f_large
via img523.imageshack.us
IESB.net - Movie News, Reviews, Interviews and More! - PHOTOS AND VIDEO: Megan Fox Bares it All in the New GQ!
Megan Fox - Chickipedia
florencio: Another photo of Megan Fox from Transformers 2… DROOOOOL… - I Hate My Cubicle!!!

SÅ JÄÄÄVLA SNYGG!!

I'll be fine just not today

idag är en sånhär tråkig dag då jag bara stannar hemma & myser med mjukisarna. vädret suuuuger världens längsta.. fan va det gör mig mer deprimerad än vad jag redan är -.- skulle egentligen till stockholm idag men fkingvädret hindrade mig så jag hoppas det blir finare imorn så jag kan dra dit då istället annars blir jag fan lack för jag är hur sugen som helst på att shoppaaaa. well, tror jag ska hjälpa mami med att baka senare, hon fyller år snart så ska väl baka massa inför det och jag är värsta mästerbagaren ni ska bara veta ;) haha skämtåsido. men ska gosa lite med min hund nu, uppdaterar senare baby's! haree bäst, pussssss
TUUUNG låt yao

SVAR PÅ FRÅGESTUNDEN

kan du visa en bild på din familj?
- mina föräldrar är skillda och har inget foto på alla oss så det blir lite svårt.

hur lång e du?
- 163cm

hur mkt väger du?
- inte vägt mig på ett tag men 50 nånting

e du oskuld?
- privat

vad e din naturliga hårfärg?
- typ mellan/mörk blond

vad har du för skostorlek?
- 37

när fick du din mens?
- typ när jag va 13

vilken är din favoritklädesaffär?
- gina, H&M & bikbok

din favoritlåt just nu?
- Call me maybe

hur många seriösa förhållanden har du haft?
- ärligt talat så inga riktigt "seriösa"

hur många unika läsare har du dagligen?
- har tappat många läsare eftersom jag precis kommit igång med bloggandet igen efter pausen så mellan 600-800

din blogg äger :D
- tack, vad roligt att du tycker det!

är du syster med michaela nyqvist?
- jajjemen, det är jag

om ni är det, har ni bra kontakt med varann eller bråkar ni ofta?
- vi bråkar väldigt sällan så ja, vi har bra kontakt med varandra.

har du nån annan syster?
- ja en halv syrra, (vi delar bara mamma)

Har du funderat på att färga ditt hår blont? du passar bättre i brunt tycker jag =)
- nej det har jag inte, kommer stanna som brunett ett bra tag till om inte föralltid.
åh tack, det tycker jag också!

nämn 3 bra saker om dig själv
- bra? ehm.. kommer inte på nå.

förebilder?
Miley Cyrus är min förebild.

Hur ser din dröm kille ut?
- han är brunett, har halvlångt hår, gröna/bruna ögon, en muskulös men endå smal kropp, fina käkben, bra stil och vara längre än mig.

Hur måna unika besökare har du?
- mellan 600-800

Och hur har du gjort så att du har fått många läsare?
- kommenterat andras bloggar, haft länkbyten & länkat bloggen på facebook

Har du någonsin vart riktigt kär?
- halft

Vad vill du göra när du kommer ut? Vad är bestämt att du ska göra?
- då ska jag börja leva livet förfullt. plugga och satsa på att bli polis.

Vad är du minst och mest nöjd med på dig själv?
mest är det väl ögonen och hyn och resten är jag minst nöjd med.

Anser du själv att du ser bra ut?
- ibland då jag fixat mig en massa

hur sminkar du dig? och med vad? du är verkligen jättefin!!
- med puder, kajal längst ögonvrån & mascara
naw, tack så jättemycket!

bästa filmen/filmerna du sett?
- oj det är en massa, Titanic, Wild child, The last song, Jag saknar dig, Linas kvällsbok osv.

bästa låten/låtarna just nu?
- Call me maybe, Starships osv.

bästa citatet/citaten?
det finns en hel del som jag tycker är kloka, blandannat dessa:
"everything has a beauty but not everyone sees it"
"when life gives you a hundred reasons to cry show life that you have a thousand reasons to smile"
"be strong now because things will get better. it may be stormy now but it can’t rain forever"
"ett leende betyder inte alltid att du är glad utan att du är stark nog att le även när det gör ont"

bästa boken/böckerna?
- vet faktiskt inte

tack för en grym blogg, ge aldrig upp! kram
- ingen orsak. det ska jag aldrig göra! kramkram

Vad ska du göra på sommarlovet? :D
- bo på ett behandlingshem där det lär hända en massa, kanske åka utomlands & gothia

Tränar du någonting? isf hur ofta?
- jag powerwalkar istortsett en timme varje dag + att jag boxas

hur håller du dig i så bra form? du har en kropp jag skulle kunna döda för. :P
- försöker att vara nyttig av mig och tränar. är inte ett dugg nöjd med min kropp faktiskt men ahw, tack!

varför är du så fin?
- det kan jag inte svara på eftersom jag inte tycker att jag är det men jag är född att se ut såhära? haha logiskt

Åh måste ställa denna, som jag ofta gör:
Hur många popcorn får du in i munnen på en gång?

- haha rolig fråga.. jadu, ingen aning. aldrig tänkt på det eller testat

Hur många piercingar har du?
- tungan & i öronen

gjorde det ont att ta i tungan?
- det gick så fort så jag hann knappt reagera, så det kändes knappt

vilken bh storlek har du?
- 75B/C

Vad är det bästa du vet?
- att sova

Vad är det sämsta du vet?
- min sjukdom

hur fixar du ditt hår?
- plattar det ibland annars gör jag ingenting med det.

vilka affärer handlar du mest på?
- H&M & gina

älskar din blogg! puss
- vad roligt! :*

är du nöjd med din kropp?
- hade kunnat varit mycket nöjdare.

vad skulle du vilja ändra på?
- bli smalare

vilka bloggar läser du?
- mina vänners & sarahtjulanders, rebeccaeden & hannastångberg
sen några andra lite dåodå

Vilken stad bor du i?
- i enköping

vad ska du bli när du blir stor?
- polis eller flygplansledare

trivs du där du bor?
- lite tråkig stad men annars så

i vilket land skulle du helst vilja bo i?
- något varmt som i USA & thailand

har du några träningstips & hårtips?
- nej

vad fick dig till & blogga?
- läste andras bloggar & vart sugen att själv blogga

när ska du börja i skolan?
- när jag är redo, då jag mår bättre men går lite smått i skolan nu faktiskt.

träffar du din mamma?
- jag bor med min mamma så ja, varje dag

favoritlåt/låttips?
- här har du mina spotifylistor med gryymma låtar!
DUUNKAA
CHILL

hur länge har du varit i din depression? har också kommit i det nu för typ 2 månader sen
- typ sen år 2008, i flera jävla år.
åh vad tråkigt att höra att du själv lider av det. hoppas du mår bättre snart! puss


sådärja, då va alla frågor besvarade. hoppas ni är nöjda med svaren!
är det något mer ni undrar över så är det bara kommentera eller fråga i min frågelåda,
det är bara trycka på "Våga fråga" knappen under varje inlägg för att komma dit.
puss på er

JAG ÄLSKAR MIN PAPPA MEST I HELA VÄRLDEN

& jag vore ingenting utan honom!
då vet ni.

i brist på annat

godmorgon! har lite tråkigt såhär på morgonkvisten så tänkte besvara ett sånthär tidsfördriv test


Ditt utseende:
Hårfärg? brunett så hett
Längd? 163 typ
Skostorlek? 37
Ålder? 16 snart 17

Piercingar? tungan och i öronen

Kärlek:
Har du kille just nu? nope
Gillar du någon? nja, lite
Vem? deruu
Tillåter du din kille röra vid dig? haha såklart
Överallt? ehm ja?
Har du haft många förhållanden? inget seriöst

Haft ett "kk" förhållande ? nej haha

Smak & stil:
Vad har du på dig? min rosa mjukisdress & underkläder
Hur ser dina trosor ut? rosa spets
Har du någon BH? haha men ja
Hur ser den ut just nu? rooosa
Hur beskriver du en fjortis? någon som älskar uppmärksamhet, som sminkar sig överdrivet

och betér sig fjantigt
Hur beskriver du en pluggis? någon som plugggaaaar en jävla massa och typ inte har nå andra intressen än de

Bad days:
Har du varit full? yes
Har du däckat? nja
Har du haft sex på fyllan? kanske de kanske
Har du rökt? ja, mums
Har du snusat? har testat 1gång, första och sista, otroligt vidrigt
Har du gjort något olagligt? ja
Har du slagit någon ner till marken? nej, snäll chey hära

Yes/No:
Är du allergisk mot något? ja
Tror du på gud? nej förfan
Har du en bästis? har flera
Är du vegitarian? absolut inte

Har du varit med om ett stort gräl? yes I have


Antingen eller:
Mjölk/saft? päronsaft
Ibumetin/alvedon? alvedon
Katt/hund? hund, min vovvsing
Cykla/gå? 

Kärlek/sex? kärlek
Öl/vin? hellre vin
Kanin/hare? kanin




PS. glöm inte frågestunden som fortfarande är igång nu, ställ en fråga -> HÄÄÄR <-


statistiken går uppåt & jag klagar inte!

love to you all, hoppas ni stannar!

VEM BAR DEN BÄST?

Christina eller Kristen?

LÄNKBYTE

tryck på bilden för att ta er till snyggingens blogg!

varför ha garderob när golvet finns?

åååhh det ser förjävligt ut i mitt rum nu så mami tvingar mig att städa, pallaaaar inte men är väl tvungen.. kläder över hela golvet så man knappt kan gå där, hehe.. men egentligen ere inte nödvändigt att städa för det kommer endå bli stökigt lika fort igen jaja, ska väl fräscha till det lite nu iaf så jag får kebaben som mami köper till mig och jag får de gjort, höhö allt för kebab <33333 sedan ska jag kolla reprisen av BB eftersom jag missade det igårkväll för jag glodde hockey. intresse klubben antecknar? haha avrundar här nu. puss på er
bjuder på min favvolåt

WORDS


2 nya jeans inköpta


♥ I CALL IT SWAAAG ♥


DAGENS OUTFIT!


DAGENS LÅT!


tisdaaag

godmorgon sunshines! vart väckt av min hund alldeles nyss, han slickade mig i fejjset haha härligt att bli väckt så.. weeeell, vädret ute är kanoners så humöret är på topp! ska keka frulle nu & sen sätta på mig träningskläderna för att sedan gå ut & powerwalka & träna lite annat som armhävningar, situps osv. ja, jag satsar på en snygg kropp inför sommaren & det är inte alls långt kvar dit så nu ere bara att köötta på! glöm inte frågestunden här under som fortfarande är igång nu. seeeeya later, ha en najs dag allesammans! kärlek till er

kollar hockey

degar i soffan justnu framför teven där hockey VM spelas, det är sverige mot danmark för er som inte visste det. hejaheja sverige!! va i globen på deras match live i lördags, det va skitkul! hockey är ingenting som brukar intressera mig men nu på sista tin har jag börjat tycka om det, hehe.. så nu ska jag uppmärksamma spelet, tänkte bara uppdatera er lite snabbt. får se om jag skriver mer idag annars hörs vi imorgon! pusselipuss
UPDATE: 4-0 till sverige och matchen är precis börjad, wooooohow va grymma dom är!!
*stolt svenne*

AAAASK ME SOMETHING

nu kör jag på en frågestund ;)
fråga exakt vad ni vill så svarar jag då jag fått tillräckligt med frågor! puss

I answer u

svar; tack så jättemycket! hihi
det kan jag absolut göra. håll utkik så kommer det i ett inlägg sen :D
svar; tack sötis! det skulle jag kunna ordna :D
svar; visst kan jag de!
-> CHILL
-> DUUNKA

Carly Rae Jepsen - Call Me Maybe

åhh älskar verkligen denhära låten, så fruktansvärt bra!

I'M BAACK!!

helluuu sweeties! har fått en massa pushningar på att jag ska börja blogga så nu tänker jag börja igen för er skull. inte för de händer nå speciellt i mitt liv nu för tin, mitt liv är inte intressant alls eftersom jag spenderar mina dagar föremesta på sjukhuset, men jag kan ju alltid skriva om annat än mitt liv också som att lägga in inspiration, tips och annat. så here we go, nu är bloggen igång igen. bloggar snart igen, pussss
gammal bild

RSS 2.0