MINA NYÅRSLÖFTEN 2013!

STÅ EMOT MINA SATANS TVÅNGSTANKAR!!! - som skapas av min sjukdom.. ojoj detta blir tufft men jag är stark nog att klara av detta, förfan! nu jävlar ska jag börja tro mer på mig själv och hur mycket tvångstörningarna än plågar och fuuuuckar mig så ska jag igga dom och inte bli lurad som jag blivit varje dag nu i flera fking år att ritualen av tanken ska uppstå. vet ju inerst inne att det bara är tankar och luft å inget som kan påverkas i min vardag om jag inte gör siochså som tvånget ber mig göra, men att lida ev en tvångsjukdom, att vara drabbad, är sjukt tufft,svårt,plågsamt och förvirrande. man blir totalt lurad av tankarna och vågar oftast inget annat än att lyda dom men nu fifaan, är jag sjukt less på att dom ska påverka mitt liv så värst så nu blire fet diss, försöka så gott jag kan iallafall, att igga besvären för då hjälper jag även till själv att bli frisk och få bort sjukdomen. ta några steg i taget, börja lite smått sen meromer så ska detta nog funka! -detta är heltklart mitt största nyårslöfte och de blir astufft.. men jag tror på mig själv och ska fan klara detta.
HÄR kan ni som är nyfikna om vad allt tvång innebär, läsa om vad det är för något om ni inte vet och vill veta!
 
 
INTE TÄNKA SÅ JÄVLA MYCKET! - försöka undvika att grubbla en massa på olika saker, min hjärna har överarbetats hela detta året, i stora lass pga. tankar som skapas av min sjukdom och då ere inget jag kan styra bort men även för lite annat också som jag fanimig detta året ska lugna ner mig att grubbla på.
 
TA HÅRT TAG I TRÄNINGEN! - börja köra igång boxandet igen minst 3gånger i veckan, sedan börja gymma och powerwalka några gånger i veckan. även sånahär små saker som att ta trapporna upp till lägenheten istället för hissen osv. biffvarning för mig nuuu då, ahfan! beach 2013, here I come! ;)

ÄTA NYTTIGT! - yes, inte äta en massa skräpmat, godis & dricka läsk som det har blivit en himlamassa av detta året utan nu ska jag faaan ta hårdatag i min kropp och ersätta m. sallad istället för pizza och gurka/morötter med dipp istället för mängd av godis så ofta som möjligt och även minska ner läskdrickandet å istället dricka mjölk eller vatten.

SLUTA BITA PÅ NAGLARNA - en vana som blir svår att undvika men nu ska jag fan klara detta, stå emot, stå emot, stå emot!! ska försöka så gott jag kan. nu ska jag spara ut och få äkta långa snygga naglar, wiihoo!


DE VA VÄL ALLT JAG KOMMIT PÅ, DETTA BLIR TUFFT MEN JAG SKA FAN NÅ MÅLEN!!
vet att jag har inre styrkan som krävs för att klara av detta så nu jäklar,lets go!
WISH ME GOOD LUCK ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0