svar på tal angående tungpiercing!

har fått några frågor angående min tungpiercing som jag nu tänker besvara ;)

svarpåtaal


tja , jag älskar din blogg, du passar skitbra i tungpiercing, undrar bara hur man sköter den då man tagit, tacksam om du svarar ! <3


svar; tacktack, vad glad jag blir! hihi såhär ska skötseln gå till:



95%
 av jobbet hänge på att du sköter om dig som du ska. Det är helt upp till dig hur fort din piercing läker. Det är viktigt att du minskar intaget av varma drycker, kryddstark mat, tobak, alkohol och allt annat som kan irritera din mun under läketiden. Helst inget av detta under de första 10 dagarna. Undvik att pilla med smutsiga händer i munnen. Ta som regel att alltid tvätta händerna innan kontakt med smycke/piercing. Ingen oral kontakt (blöta pussar osv.) under läketiden eftersom det kan vara inflammationsrisk för dig!


Efter att du gjort din piercing sug försiktigt på is för att minska svullnad, drick isvatten


Du behöver:
 Tech 2000. (Klorhexedin (hexident) var ett vanligt medel för rengöring av piercingar förr. Utveklingengår framåt och det finns bättre produkter. Klorhexedin är mycket starkt och uttorkande för kroppen. Klorhexedinär även ärrbildande.)


Så här gör du rent din piercing dagligen:


Skölj alltid med vatten efter intag av måltid, dryck, rökning etc.

Använd Tech 2000 två gånger dagligen. Följ instruktion på flaskan.

Tungpiercing läker bäst med en barbell som är längre än din tunga eftersom tungan kan svullna. Du byter till en storlek som passar dig gratis hos oss efter att din piercing är läkt efter ca 3 veckor.

Tvätta händerna och kolla regelbundet att kulorna är riktigt åtdragna och inte skruvat upp sig.


För att hjälpa din kropp att bekämpa infektioner och snabbare läka sig själv, ät näringsrik mat och någon form av multivitamin tablett, som innehåller zink. Följer du behandlingsplanen och äter tillskott av vitaminer får du sällan eller aldrig några problem.

 


gjorde det ont när du typ hål i tungan?  har underat på att ta det :P

svar; nej faktiskt inte, det kändes knappt imed att det gick så fort :D det är smärtan efteråt som gör ont.. men det är inte så farligt ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0