BLOGGPAUS!

tänker avsluta tävlingen jag har igång nu redan imorgon så ni vet ni som e med.

därför att jag genast kommer att sluta blogga.. bloggen får va kvar men en fet paus kommer jag ha!
-dels för att jag ska sluta spendera massa tid framför denna jäkla beroendeframkallande filuren
för att jag verkligen måste ta tag i mig själv hårt nu, jag måste verkligen satsa på att bli frisk nångång
så troligtvis kommer jag bli inlagd på sjukhuset om inte annat. och hålla mig bortfrån stressmomenten.

nu är min bloggtid over and out för ett tag.
nu ska jag hitta tillbaks till mig själv igen, finna de greppet, få tbx min kontroll och ja, få bort sjukdomen min.
seedan så kan jag ta tag i allt annat; skola, bloggandet och allt vad nu ett normalt vardagsliv innebär.

måste främst bli helt frisk och må bra igen. får se när jag är back on track igen, hur lång tid de dröjjer..
min högsta önskan är självklart så fort som möjligt, men så lätt äre inte när man är så djupt nere som jag är.

med dethär säger jag tack och hej för mig! hare bäst!du har inte förlorat förrän du har gett upp.


what goes around, comes around


sommarvärmen är knappt saknad va? eeeeehm joo som fan!!!!

nu har fucking kylan tagit över och det gillar jag inte ett dugg.. mycket skönare att sticka ut utan att behöva sätta på sig flera ton kläääder.. va iaf ute alldelesnyss en sväng därför jag klagar som jag gör. stack till stan snabbt och sedan träffade jag min kära och sjuktsaknade farmor, äntligen! det va väldans trevligt må jag säga, nog världens bästa lyssnare, alltid lika skönt att snacka med henne! and now är jag hemma och tänker göra ordning varm choklad eller något liknande som kan göra iskalla mig het. hehe.. tänkte spendera lite tid med min kamera sedan också, så får vi se ifall jag bjussar någon bild. hej så länge hunnyys!


DAGENS LÅT!


words

what lingers behind a smiling face
a thousand tears and the saddest disgrace.
the perfect lie, but without alibi.
a forever steer, but not one tear.
the fragile mask, that completes its tasks.
to hid from the world, and not say a word.
what lingers behind a smiling face
a thousand tears and the saddest disgrace.


there's always gonna be that one girl who is prettier than you, you'll just have to find that one boy who doesn't care.

tja bloggen och sist men inte minst mina bästa bloggläsare ofc! hehe.. min knasboll till hund väckte mig nyss, gaah någorlunda irreterad vart jag, hade liksom precis somnat bekvämt förengångsskull, så börjar han wooohoow. jag på morgonen är ingen att leka med.. inte nu iaf då jag sovit förjävligt inatt, men det är inte så ovanligt för mig direkt. drömde en helwierd mardröm, ni anar inte.. orkar inte berätta den heller för då skulle det bli fetaste boken och de pallar varken jag eller ni, förmodar jag. så skitsamma. ska hitta orken till att börja fixa mig och sedan pallra mig till affären och inhandla lite som jag behöver. måndag idag, fuck iit i dont care... de kan va lördag, bryr mig inte heller. mina dagar är ändå alltid desamma, fylld av ångest. FML, hååårt.. åh...måste ringa min vårdstödjare senare fan, är galet less på racet vi börjat köra nu med, det är minst lika värdelöst som alla andra behandlingarna innan. allsåå kan man ha mer vett i skallen än dom? aaaahfan..
well slutbabblat nu, hör av mig laaater, hoppas ni får en suuper start på veckan! pusselipuss

här får ni en sjuktfin låt sålänge

all I want..


..is to be good enough

JAG VILL HA!


låttexten.... - oj så matchande

musiken finns alltid där - när ingen annan finns tillräckligt

diggar f1!

David Guetta – Titanium (feat. Sia)
David Guetta – Where Them Girls At (feat. Nicki Minaj & Flo Rida)
David Guetta – Little Bad Girl (feat. Taio Cruz & Ludacris)
David Guetta – Without You (feat. Usher)
David Guetta – Turn Me On (feat. Nicki Minaj)
The Lonely Island – I Just Had Sex
LMFAO – Party Rock Anthem
LMFAO – Sexy And I Know It
LMFAO – Champagne Showers
Alexandra Stan – Mr. Saxobeat - Radio Edit
Alexandra Stan – Get Back (Asap)
Alexandra Stan – Lollipop (Param pam pam)
Morris – Because Of You - Radio Edit
Tove Styrke – Call My Name - Dimitri Vangelis & Wyman Remix Radio Edit
Inna – Club Rocker feat. Flo Rida - Play&Win Radio Version
Inna – Sun Is Up - Play & Win Radio Edit
Inna – Amazing - Radio Version
Swedish House Mafia – Save The World (Radio Mix)
Justin Bieber – Mistletoe

I helping u!

svar; hej på dig! åh, tack så hemskt mycket för dina fina ord. det värmer verkligen, tacktack och åter igen tack!! himla gullig är du, u make me happy! jamen, självklart vill jag kunna hjälpa dig på något vis utan tvekan, aldrig roligt att höra att folk hamnat i samma fälla som mig, absolut inte.. ehm, mitt tips till dig är nog att skriva till snorkel. det som du skrev till mig, så får han hjälpa dig istället som är proffs inom psykologin. så be han om råd istället, då kan jag lova dig att du kommer få ett super vettigt svar tillbaks. så tycker absolut att du ska klicka dig in dit istället. där står en himla massa om depression, ångest och ja allt som har med psykisksjukdom att göra som kan vara lättsamt och rådhjälpande att läsa om. men ska jag säga vad jag tycker du ska göra så är det ju ofc att du ska berätta hur du känner hur jobbigt och svårt det än kan vara. du måste få ut allting och dela med dig av det, prata med någon närastående till dig, din mamma eller pappa, din bästakompis? lovar dig att så fort du fått ut tankarna och känslorna kommer allting genast kännas så mycket bättre då du slipper hålla all smärta inom dig och då du kan få någon som lyssnar på dig verkligen och uppmärksammar dig och främst stödjer dig, så vare för mig. jag som du, vågade inte i början, visste inte hur jag skulle berätta allt så höll mitt mående inom mig alldeles för lång tid, i flera år.. så det rekommenderas verkligeninte, då blire bara värre och värre..så skriv till snorkel. han är superduper go! goodluck!! hoppas du mår bättre snart, men då måste du ta tag i detta också som jagsagt.
vill du prata av dig med mig osv så finns jag här till hands, skriv till min mail bara; isabellanyqvist@hotmail.com så kan du förvänta dig ett svar, alltid. jag om någon förstår dig bra, som lider av sammabesvär. såå finns hemskt gärna här för dig!
sköt om dig så gott du kan fina du! kram

DAGENS LÅT!


nemen titta, jag är känd!! - woooupwoop


filmtips - systrar i jeans

handling:
filmens systrar är de fyra bästa vännerna bridget, carmen, lena och tibby som hittar ett par jeans som märkligt nog passar de alla trots att de är olika stora. under deras första sommarlov åtskilda får var och en bära jeansen innan hon skickar dem vidare.
den modiga och sportiga bridget ska åka till ett fotbollsläger, där hon träffar sin tränare som heter erik som hon blir mycket förälskad i. carmen ska åka till sin pappa och förväntar sig ett slappt sommarlov hos honom. men det blir inte riktigt så. den vackra lena ska åka till grekland till sin farmor och farfar, där hon träffar en mycket charmig pojke som heter kostos. och tibby ska ensam stanna hemma och göra en dokumentär som inte blir som hon tänkt sig när bailey dyker upp.

den hära filmen har jag sett tusen gånger om men får aldrig nog. lika bra varjegång!
gillar den skarpt så denna rekommenderar jag verkligen.
ni som inte har sett den, tro mig, det är värt ett försök! :)
take care, PEACE

just words


I was playing back a thousand memories baby, thinking about everything we've been through

tjuululuuu, vaknade med 6missade samtal och 17 sms, wooohow? då ere ju mer najs att mitt comviqkompis gick ut todaay så man inte kan svara heller, fuuuck. får be papi fylla på till mig, kommer ruttna annars. att vissa sms kan rädda mitt fukkingliv hur det e nu osv, aaww jag har världensgoaste vänner, just sayying!♥
ni får mig å oorka med detta. tacktacktack! loveu, ni vet vika ni e.
aaahmen nu ska jag faktiskt dra ut å powerwalka in the sunshine, feeetans härligt väder ute så det gillas, blir nog soft bortsett från alla jädrans tankar men dom lyckas jag nog minska genom träningen, brukar funka så det hoppas jag fifan.
eyyy, ni får inte glömma min suuper tävling som är igång nu, dirrlänk till den har ni HÄÄÄÄR. va med, ni har inget att förlora på det direkt! :)
sisåhära är min look justnu! ser ut som en dränkt padda typ? såbjussar inte fejset, BYEBYE puzz

skriver bara av mig

jag vet inte.. jag vet ingenting längre.. hur jag orkar med mig själv genom varje dag, fylld av alla problemen jag bär inom mig.. upprepar ordet att jag ska fortsätta kämpa och tåla skiten och tvingar mig själv om att det kommer lösa sig - försöker lura min hjärna det. men nu efter en sån lång tid, har inte ens någon förändring skett, efter allt stöd och terapihjälp. det rullar på i samma spår och jag är fortfarande nedstämplad på bottennivån.. jag minns inte hur det känns att vara lycklig, det va alldeles för längesen jag va det, så har helt glömt bort. saknar den där härliga glädje känslan som fan, men kommer inte ihåg hur den känns..men vet att den finns djupt inom mig. gömd. stämplad från de onda. demoniska. förnu, det enda jag känner av är all ångest, allt det värdelösa. jag har massor med vänner, en go familj, och himla många nära och kära, så dom påverkar ingenting. här är jag bara, jag bara känner all smärta och har alla besvärligheterna, bara sådär.. utan någonting som påverkar det. det är bara jag - just nu, vad jag består av.. - värre än såhär kan det inte bli.
jag kan inte förstå hur jag pallar allt detta, som förgyller alla mina dagar, hela dagarna, jag bara lever med att lida, istället för att njuta som normala människor gör. antagligen får jag fortsätta acca att jag är sjuk, att jag hamnat i fällan och lyckats fått mig denna sjukdomen, att just jag, hamnat här jag är. och fortsätta hoppas på bättre tider framöver. men fuck allting nu, fan va jobbigt det är.. att inte ens det man egentligen mår bäst av, glädjer en. renarama helvettet. sova är det enda, som man ser framemot..och då man främst får friheten.
ingen kommer någonsin förstå - hur det är att vara allra längst här nere på min nivå. förän man fallit hit själv..
aja, ska pallatrycket och palla vidare loppet som min vardag - allt som är så vanligt för mig nuförtin - all sorg som dödar mig inombords. som dödar all min energi. sängen är den enda jag trivs med, där jag trivs som allrabäst, så ska det inte behöva vara. men så är det. - for me. dead inside. lost touch with reality. - just keep going. it cant rain forever. okokok? yes ok. får påminna mig om det.

did you know, how it is for me
just read it, and u will understand me.
you know?
you know that feeling
when you are just waiting.
waiting to get home, into your room,
close the door, fall into bed,
and just let everything out that you kept in all day.
that feeling of both relief and desperation.
nothing is wrong.
but nothing is right either.
and you are tired.
tired of everything, tired of nothing.
and you just want someone to
be there and tell you it's okay.
but no one's going to be there.
and you know you have to be strong
for youself, because no one can fix you.
but you are tired of waiting.
tired to having to be the one fix yourself and everyone else.
tired of being strong.
and for once, you just want it to be easy.
to be simple, to be helped, to be saved.
but you know you won't be
but you're still hoping.
and you're still wishing.
and you're still staying strong and fighting.
with tears in your eyes.
you're fighting.
..that feeling
when you are just waiting.
waiting to get home, into your room,
close the door, fall into bed,
and just let everything out that you kept in all day.
that feeling of both relief and desperation.
nothing is wrong.
but nothing is right either.
and you are tired.
tired of everything, tired of nothing.
and you just want someone to
be there and tell you it's okay.
but no one's going to be there.
and you know you have to be strong
for youself, because no one can fix you.
but you are tired of waiting.
tired to having to be the one fix yourself and everyone else.
tired of being strong.
and for once, you just want it to be easy.
to be simple, to be helped, to be saved.
but you know you won't be
but you're still hoping.
and you're still wishing.
and you're still staying strong and fighting.
with tears in your eyes.
you're fighting.

I feeling like hell. this soo - fuckedup..
- allt tar sån kool på mig
Im dead but I cant stop.. living

-

we fear rejection. want attention. crave affection. and dream of perfection.inspiration - skoor♥ LOVE IT


älskar dig mitt hjärta.


it's britney spears bitches

Tumblr_lba7adakg41qd9pzoo1_500_large

just because you feel suicidal, it doesn’t even mean that you really want to die - it only means that you have more pain than you can cope with right now.

led nyss egenom en skarp ångestattack, andra för idag - HEMSKT. tankarna yrar omrking så de känns som om jag kommer explodera snart.. ska försöka sova nu så jag slipper allt. pallar verkligen inte.
fårse om jag har nå roligare att komma med senare, trevlig helg allesammans iaf! pussochkram♥

wow!!

robin va min favorit igår! gryyym

tävling - vinn valfri vara från runns.se eller erikasgarderob.se till ett värde av 100kr

nu drar jag igång en tävling i sammarbete med runns.se & erikasgarderob.se !
priset är ett presentkort på en vara upp till 100kr. 
vilken av shoperna avgör man själv beroende på vilken grejjimoj man vill ha.
---------------------------------------
för att vara med och tävla måste du (obligatoriskt);
* gilla Runns Webshop och Erikas Garderob på fb - det gör du HÄR och HÄR
* leta reda på den vara du vill ha på runns webshop eller erikas 
garderod om du skulle vinna tävlingen och "gilla" den. (maxpris 100kr) 
och dirrlänka den i mitt kommentarsfält.

 -------------------------------------   
för att öka din chans att vinna;
* har du en blogg, skriv om tävlingen där och länka till varan, länka det inlägget i mitt kommentarsfält.
om du inte har blogg, gör densamma på din fb istället då. 
lägg till mig på bloglovin HÄR
-----------------------------------
EN har chansen att vinna! avslutar tävlingen om 1-2 veckor
 LYCKA TILL! 
-------------------------------
btw, till er som inte vinner kan jag stolt berätta för er att jag har fått äran att ge er mina fina läsare en rabbatkott.
ange bara koden ”blogg” i kassan när du handlar hos Runns eller Erikasgarderob så får du 15% rabatt på ditt köp. bra va? :D


AVSLUTAD!

cute boy things


förgyller min morgon med bert

gooodermorgon läckerbitar! tittar på bert justnu. hahahh så skön, ääälskart! bert är bäst!

don’t measure the distance, measure my love

waiting for you is like waiting for the rain in this drought, hopeless and disappointing.
sometimes you have to be apart from people you love, but that doesn’t make you love them any less. sometimes you love them more.
Love without trust is like a car with no engine. You can push, but it won’t get very far.
I fall in love every time. and I don’t really fall in love a lot, but when I do, I fall hard.
Sometimes you just have to hold your head up high, blink away the tears and say goodbye...

frittfram med frågor, aaask me something!

ni har väll inte glömt min frågelåda? den hittar ni i min sidomeny
bara att ösa med frågor. så svarar jag!

min värld rasar isäär...

EMIL ÅKTE UT?!?!?!?!?!!?
heelllveteeeees murra va besviken jag är, tårarna rinner fan, är sjukt ledsen....
så mina typ 10samtal räckte inte, saaatan... skulle röstat flera så han kom vidare men försent nu.. FAN FAN FAN. jag som vill se mer av honom, får aldrig nog. kan erkänna att hans uppträdande idag inte va nå vidare men älskar han lika mycket ändå. han är så charmig, fin å alltttt. gaaah, sad face... FUCK IT! :(
min idol kommer han alltid vara iaf.


he's the reason for the teardrops on my guitar

nååågra års gammal bild från nån sommar förr. himla häärlig.. men tjooockis man varå äh skitsamma
iaf, är hos papii nu. han hämta mig nyss. trevligt att träffa honom vilket inte blir så ofta. vi ska alldelessnart laga godmat till oss sedan kolla på idol, ååååhå äntligen ska man få njuta av ännu mera EMIL ELTON, hihi. papi får stå för telefonräkningen ;) skulle ju starta igång en tävling idag men föröver den till imorn ist, måste fixa en sak först just so u know it. har inte så myckee mer å skriva nu så avrundar här, ha en najs kväll! så hörs vi. slängpussar

skön låt!


inspiration

313899_278758025487238_197264636969911_1122771_1538966071_n_large
glitter-whore:  i did it like 5 times and got yes every time :)
Tumblr_lsyxvgdwcr1r4visxo1_500_large

DAGENS LÅT!

AWESOME! måste påpeka att, shit va snygg rihanna äråå!

this is beautiful

gud vilken.. vacker bild - så fin - men så sorglig ändå
den berör mycket.
b-l-o-s-s-0-m:  innocent-soul:  this is beautiful  How could you not reblog?

I don't know anymore...


sola solarium nuu!

Tumblr_ls3p78pvaf1qhe9eno1_500_large
we♥it

just be yourself, anyway - gå din egen väg - va stolt över det

det kommer alltid finnas folk som inte gillar en,
- hur man ser ut
- sättet man pratar på
- det man säger
- hur man klär sig
- vad man tror på
- musiken man lyssnar på.
osvosv..
men sanningen är den att,
det är ju helt upp till dig om du låter dem förstöra din dag eller
om du lär dig att stå upp för dig själv och acceptera dig själv precis som du är.
försök bara vara så bra och fin som du kan och om det inte är nog för dem,
skitsamma, du föddes inte för att göra dom lyckliga eller nöjda för dig.
du föddes för att vara stolt över dig själv och göra ditt liv som du själv vill.
du är inte här på jorden för att behaga någon.
bara gå din egen väg, va som du vill & främst, va bara sann mot dig själv.
och lev ditt liv med dom som gillar dig - just the way you are
slösa inte jävla onödig energi i ditt liv du fått på någon som inte accar dig, renarama slöseriin.
man lever bara engång..utnyttja den tiden med rätt spår.
doont care om folk inte tycker om dig, wtf? huvudsaken du gillar dig själv som du är.

pz out /bella nyqvistI came to win, to fight, to conquer, to thrive

tjuääää, lyckades sova exakt helanatten utan att vakna en endaste liten gång vilket jag alltid brukar, yeeeah softish som faen de! är fortfarande gaaaalet trött så tänker sova lite till nu, sedan lite till och sedan ännu mera, därefter dra på ett ärende, skapa en tävling här i bloggen (najs?) och därpå ha fredagsmys framför idol. some planes över min fredag.
HA EN AWESOME DAG & HELG SNYGGINGAR, BA NJUUUT! snarksnark.. tjiiaooo

bjussar nåra gamla egopics, har en aning bildbrist nuu va
å 
en blogg utan bilder kan taaaa sig va öken. aaaight?godnatt fina ni!

woohow, nu känner jag mig väldigt trött och kommer nog lyckas somna snabbt förengångsskull så nu ska jag ge min mami sällskap i hennes dubbelsäng, vägrar att sova själv efter alla mina mardrömmar.. sweet dreams everybody! glöm inte bort hur fina ni är.

vad ska man fylla i här dåå, äsch pallar inte rubriken

tjenixen sötisar! statistiken bara stiger och stiger, fett najs! bellsi laajk. chillar bara justnu och väntar in mitt absoluta favoritprogram - sol, fest och oroliga föräldrar. har min hund som sällis breve mig, min gofis♥! har inte så mycket att säga om min dag inteee eftersom jag typ inte gjort ett smack så det står jag över. uppdaterar senare för nu börjar de roliga. pussssss
du har fångat mitt hjärta, vill inte föreställa mig mitt liv utan dig.. vore alldeles för tomt. du får inte lämna mig... då är jag i bitar, seriöst. behöver dig vid min sida som jag haft i hela mitt liv nu. min själsfrände, världens bästa hund som alltid finns här för mig.

.

262344_2047455879322_1632180470_2004082_5640751_n
41752848_large
298395_160128737407917_100002323748469_328038_51729925_n_large
Tumblr_lswm0xjs661r47e1ro1_500_large
282714_1658451240024_1799458480_1080446_1309915_n_large
Tumblr_lsvvc5octx1qc6pwzo1_500_large
Tumblr_lsqjwutjuq1qzcwzbo1_500_large

mitt stora feta syrianska bröllop - HISS!

en sjukt skön serie som rullar på 3an just nu är - mitt stora feta syrianska bröllop. såå himla bra!!
HISS HISS HISS!
för er som undrar, de går på tv3, måndagar kl21.00 se värt! haha
syrianer är så skooena
HÄÄR kan ni se gamla avsnitt! :D
Mitt stora feta syrianska bröllop

good music


I give my own time

godmorgon sunshines! hoppas ni sovit gott inatt vilket jag inte gjorde.. kanske sov 2timmar sammanlagt. låg och stirra i taket i flera timmar med alla tankar yrandes in my head, förjävligt menmen inget ovanligt.. fick lite sömn härovar iaf & gick upp från sängen alldelesnyss. ska göra en jordgubbssmoothie till mig nu, yuuumie! langar mitt asgoa recept här nedan,supervärt! laaaater, pusselipuss


visa ditt intresse eller förlora mitt. that's it

ska sätta på ett avsnitt av solsidan nu att somna till. sooova♥=frihet wiie
nattinattii my loversss! sleeptight så hörs vi imorn


min onsdagskväääll;


en gammal goding med sean kingston!

'

låter bilden tala - det är inte alltid så lätt


HAHAHAHA kan inte sluta garva åt snubben... snygg, bra på å mima, osv


we get away with everyday shit but everyday shit

gick på en promenad tidigare och självklart ska det börja regna när man kommit en bit bort.. grymt! FAST NE.
så vände på dirren men kom ändå hem helt dygnsur.. så en varm och soft dejt med duschen satt perfa!
nu är jag nyduschad och fryser inte längre - fräsch också för den delen!
efter jag skrivit inlägget klart. ska jag ringa och snacka med en viktig person för mig.♥ behövligt nu må jag säga!
känner mig riktigt krisig och svag.. förvånar mig inte de allraminsta ifall en panikattack skapas snart, hold oon..
bjuderr på ett par webbilder tagna strax innan jag stack ut här nedan, thats my fejjslook today
uppdaterar mer senare, over and oout, pz
Your animation

music - I'm sexy and I know it

HAHAHA videon!! ;) låten är öronorgasm, heltklart! LOVE

I’m walking on the water shining like a rhinestone

helluuuu folket, vaknade för ett litet tag sedan efter en rätt hyffsad sömn i MIN säng denna gång där jag inte sovit på typ ehmm.. ah jävligt längesen iaf, har alltid sovit med mami eller syrran men nope nu lyckades jag sova heltsjälv, wiie duktigchey! sedan när man vakna fick man serverad frulle, inge fel me de ;) hehe..gulli mami man har. måste plussa havegrynsgröt i kanten, gaaah va gott det är! haha... filmen - just go with it igår är ingen jag ska rekommenderaa sååååhär mycke men heller inte klaga på, helt OK. tss. ska väll klä på mig och sådant nu och sedan tror jag ja trallar ut på en promenix med musiken igång och vinterjackan på, sooftsoft! outfit bilder kommer förmodligen senare! ska välja klääder nuja, puss tjiiing HARE!
detta saknar jag - THAILAND 2010, har jag för mig!??! arå

just go with it

helluuu världens absolut bästa läsare, svääär. ni är så oerhört fina! tusen tack för alla era rörande och fina kommentarer, de lägger mig varmt om hjärtat ska ni veta! och era mail, facebook meddelanden och vart det nu är ni langar era ord till mig. ni anar inte hur mycket det betyder för mig! love to u all

på tal om annat nu, så ligger jag i min säng med smsande i fullfart, tvn påslagen där nåt humoristiskt program rullar på hehe... och även med denna filuren i famnen på mig. aaamen är man awesome eller?!!? som kan göra flera saker på samma gång? jotack iknow. haha skämtåsido! ska glutta på en film alldelessnart som jag justnu håller på att ladda ner. vilken då? jo denna;

Just Go With It (2011) (2011)

handling;
"Danny träffar drömtjejen, men måste värva sin pålitliga assistent Katherine i rollen som sin blivande exfru för att dölja en ogenomtänkt lögn. när härvan växer blir även Katherines barn indragna och tillsmamans åker de till hawaii på en galen weekendresa där allt ställs på sin spets. hur långt är vi egentligen beredda att gå för kärleken?"

- den verkar hyffsad och intresserar mig väldans så det ska bli spännande att se den. jag är en som föredrar romantiska filmer sååå yeah, de blir nog en coolstory bro! ;)


detta blir sista inlägget för idag skulle jag ana, så ha en godnatt så hörs vi imorn igen! puss på er- the light when everything has fallen

klockren parodi

haha, grymt gjort!! fedt skönaa

FOLLOW & GILLAAA

babyy's! vetni vad jag tycker ni ska göra..? jo, klicka på bilderna nedan
& lägga till mig viaa bloglovin eller gilla min fansida jag har på facebook för bloggen.
vore himla gulligt om ni gjorde de! desto mer uppmärksamhet jag får av er, desto mer får ni av mig,
just so uknow! så kom igen!! diggar du min blogg äre bara å bevisare på så vis! :D BRATACKHEJ


helluuu hösten

Tumblr_lt1286p46p1r193zoo1_500_large
LIFE GOES ON...

...


sometimes all u can do is - hold on

tjeeenare cutiepies! min skötare från sjukvården eller vad man kallar det drog alldeles nyss efter att vart här i ynka en timma och haft mestadels av tiden samtalsämnet om alla biverkningar jag fått av min nya medicin, sedan snacka vi om allt möjligt bara, helt okej. kändes rätt chill att få prata av mig lite faktiskt! vi beslutade att en hööjjning på medicinen skulle ske också så ikväll tar jag dubbelt, får hoppas på att det ger bra resultat!
vet ni vad jag ska göra nudå? leka mästerkock hihi, å laga mat till mig å mamii - spagetti & köttfärssås alá me. ojoj det är grejer de! så yes, nu ska jag ta över köket, hehe..
hoppas allt är primaballerina med er, update u laaater aligator! kyssss

nu har justinbieber's nya låt precis släppts också, SJUUKT GO som alltid!
replay knappen om och om igen, hihi snart är den knappen väll utnött *skämtåsido*
men helvette vaa jag älskar honom!! grymmaste

sanna ord

oftast då jag förväntar mig saker går det snett. men såå, när jag minst anar det så händer det.. ?


smile because it makes u beautiful

godkvällens mylovely readers! :) chillat som en took heladagen lång, till mesta delen av dagen spenderad i soffan framför MTV, gamlatiders hehe och även framför denna drogfilur även kallad mycomputeeer. tränade en timma ungefär på löpbandet iaf, woohow de går bra nu! är ruggigt möör nu efteråt så kommer troligen sova sjukt bekvämt inatt oom man bortser från min oro kring tankekretsen. men assåå, nu spamar en drygis mig på ansiktboken så ska väll se vad muppen vill mig. med detta säger jag godnatt och hoppas ni drömmer söta drömmar! vill tillägga att jag tycker ni jättegärna kan komma med era åsikter kring vad ni vill se mer av i bloggen och jaa, vad jag ska blogga om som faller er i smaken! för min lust börjar svagna till lite nu igen, så help me plz med peppning, need it. PZ
HAHAHA diggarbildförklaringarna

länkbyte

tycker lätt att ni ska klicka er in på denhär läckerbiten's rosa fräscha blogg! ni kommer inte ångra er ;)
så gogogo! http://tooblond.blogg.se/

farfar♥

jag saknar dig så fruktansvärt mycket min underbara farfar!
du gör mig alltid så lycklig!
loveu fina du♥

jesse mccartney - beautiful soul

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste 
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase 
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste 
I want you and your beautiful soul

I know that you are something special 
To you I'd be always faithful
I want to be what you always needed 
Then I hope you'll see the heart in me 

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste 
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase 
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste 
I want you and your beautiful soul

Your beautiful soul, yeah
You might need time to think it over
But im just fine moving forward
I'll ease your mind 
If you give me the chance
I will never make you cry c`mon lets try

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste 
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase 
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste 
I want you and your beautiful soul

Am I crazy for wanting you
Baby do you think you could want me too 
I don't wanna waste your time
Do you see things the way I do 
I just wanna know if you feel it too
There is nothing left to hide

I don't want another pretty face
I don't want just anyone to hold
I don't want my love to go to waste 
I want you and your beautiful soul
You're the one I wanna chase 
You're the one I wanna hold
I wont let another minute go to waste 
I want you and your beautiful soul

You beautiful soul, yeaaah

sanningar about myself and I

..jag är fjärdedels rumänsk, alltså är min morfar därifrån
..jag inte går i skolan för tillfället
..jag legat inne på sjukhus i över ett halvår från november förra året tills precis vid starten av sommarn pga min allvarliga depression/OCD sjukdom
..jag är översocial
..jag har världens absolut finaste vänner, och många som är äkta somtur
..jag älskar att läsa böcker, fast då självklart enbart ifall jag finner nån som faller mig i smaken
..jag gillar inte när folk säger åt mig
..blir ganska lätt irreterad, detär iförsig ett syndrom av min sjukdom
..jag har lirat typ de flesta sporterna nångång i mitt liv, fotboll i 10år om inte mer
..jag är rädd för döden ärligttalat, att man aldrig mer kommer finnas till nåmer och veta vad som kommer hända i världen sedan? dessa tankarna på de gör mig as scaryy och osäker
..jag måste alltid äta en macka innan jag ska gå å lägga mig, annars kan jag inte somna?
..jag älskar mörker, älskar natten och sena kvällar
..jag är säker men ändå så osäker, wierd iknow
..jag älskar att bjuda på mig själv! finns inga hindringar
.. och att jag ser ut som på bilden nedanför, fast haha oj vilken nyhet?


det är fan inte lätt när det är svårt

meningslöshet, ångest och depressiva tankar.
så lyder min situation, när ska det vända..jag har fallit för djupt..


stamp on the ground, move it all around

tjululuu eller ah, godmorgon får man väll ta å säga då! har ni sovit gott? det har jag iaf. typ ääntligen, första natten på bralänge då man slipper mardrömmen och endast drömmer en normal fin dröm. hihi, skönt. eftersom jag är så fylld av en sån otorlig oro så äre inte konstigt men inatt verka den smälta lite. ska inte klaga alls! sitter här med min stora kärlek - nutella. smaarrigt! finns fabelen ingen godare choklad, hähä. men dock tjockt onyttigt fast whatever, kommer endå träna stenhårt senare under dagen. vene om det är idag eller imorn som min vårdhjälpare kommer hem hit, måste kollas upp! nuu. have a najs day darlings! pz out

ååh, ser de inte gott ut?!?!? lovely

nattinatti sweethearts!


aussies 3minute miracle inpacking - tiiips!

måste verkligen tipsa er om Aussies hårprodukter!!
- har testat denna 3minuters mirakel inpackingen nu ett par gånger och wallaaa va mitt hår blitt mycket fräshare och lenare. jag hade fetaste tovan i hårbotten, satte på en klunk av denna och sedan va den borta, fucking amazing ju! så kan inget annat än rekommendera denna goding till hårprodukt som verkligen fränar/friskar till gör håret lenare och tar bort det torra. HISS HISS HISS!
den finns att köpta lite varsomhelst, jag köpte iaf den på åhlens för 125 kronor. sååå värt pengarna! testa du med!

HAHAHAHHHA DÖÖÖR.. så min humor HAHAHAH


@farsan

drar till papii nu och käkar där, treevligt! har saknat honom!! tjiiingeling

words...åhååå..

♥♥

music baby

älskar rihannas nya låt sååååååååhär mycket, I have found love for then heheh HISS!

I got ice in my vain, blood in my eyes, hate in my heart, love in my mind

godmorgon godingar! åhå, va trött man e.. somnade typ fyra inatt efter att ha sett hela säsong 1 av solsidan, så jävla värt!! fortsätter med 2an idag ithink :D mami har fixat frulle till mig nu så ska väll ge henne sällskap. hihi. blir nog en tur på löpbandet därefter, jaaa fifaaen! om jag orkar (a) amen jorå, får tvinga mig själv.. hihi. ha en så trevlig söndag ni kan! ;) pusselipussar
naaaw! är han inte för underbar den snyggingen, justin in my ♥!

my day

min daaaaag;
- pizzakäkande at världens godaste pizzeria yao, träning i fullamuggar (äntligen igång igen, nu kör vi baa!), solsidan maraton som ska fortsätta hela natten!! så jävla skoen serie, herreguud ASG. tappar inte humorn för den, nevereverever
ah de va typ ALLLT som min lördag bestått av, låter kul va.. huhu
nu vetni de babes! hihi pusss chabba seya later?

"I'm not telling myself it's going to be easy. I'm telling myself it's going to be worth it"


fett tuuuung


avritad!

titta på bilden nedan!! naaaw! en chey som har ritat av mig.
ojoj, va duktig hon är! tycker hon lyckades superduper,
vad tycker ni själva? jämför bara med orginalet, aaas likt ju! tack gumman :D
en feet länk är hon allt värd, klickahääär för att komma till hennes blogg!
så kan ni ju be henne rita av er också om ni vill? hon ställer gärna upp ;)

dagens outfit yeah

cheep monday - bikbok - gina - monki

(skippar löshåret)

answer u

svar till Jenny: ja visst skulle jag kunna göra det! :) dock har jag två rum eftersom mina päron är skillda men kan ordna på de båda nångång här snart, måste städa de lite först bara hehe.. kramis!
svar till Anonym: blå/grön/grå typ alla möjligfärgade ;)
svar till Maja: hahaha naaw gullis :o! jag anser inte att emil elton är värsta "töntig", visst är han lite små löjlig och inte som alla andra killar men ändå inte värsta rishögen! åjapp, där fick du svaret på va jag faller för föör killar, oftast. speciella. de som har nå litet unikt. det är ett plus i kanten alltså, bellsi lajk!! å självklart ska de se bra ut för att jag ska ge dom en chans, men de måste samtidigt ha en fin insida för att jag ska palla dom, hehe. emil är hur charmig som helst och jag tycker verkligen om honom! & åh, verkligen tack!! va glad jag blir :D pusspuss

the first cut is always the deepest

cepemorgon och inte "god", veeeerkligen. inte sov man lugnt inatt heller. mami sade nyss att jag hade skrikit en himlamassa och det förvånar mig inte de minsta lilla dugget, eftersom jag drömde en hemsk mörddröm.. fyfan att uppleva nå sånt. vart kidnappat när jag va i västerås och shoppa osv :o as cepe men åthelvette va läskigt.. jaja vaknade nyss upp precis när jag skulle dö, äre alltid så? att man aldrig dör i drömmarna? så ere för mig iaf.. skönt att jag slapp den biten också. men helluu, det va bara en dröm ju....åh kändes som en verklighistoria att det verkligen hände mig. läskigt värre..men de vare inte som tur(?) well, ska se om det är någe bra på teven nu med gröten som sällskap. vi hörs senare under denna lördagen, ha en najs dag babys! enjoooy life medan ni kan! pussN
när jag ser på dessa bilderna saknar jag vissa av mina vänner så fruktansvärt..♥

dränkt i en kondom för allt fuckar mig

hahaha kom på citatet som rubriken lyder nyss själv *stolt-brud*! haha skoenju å såsann

okok, nu äre VAARNING för ett as deppigt inlägg men vafan, det är såhär jag känner.
och allt har med min satans fucking sjukdom att göra, inget annat...
detta är min dagbok så jag delar med mig av vad som helst här,just so uknow
well....de är såhära att..så inpassande words så de inte är sant fast joo de ere ju men ah.


får höra varjedag av folk;
- "hur kan just du må så dåligt, du som är så fin hur kan du hamnat i denna situtionen" och blabla massa sånt..

då säger jag till er engång för alla,
- det är en sjukdom jag fått som världens lyckligaste människa kan få helt plöstligt bara. lika som vem som helst kan få cancer bara sådär eller vilken som helst sjukdom..
JA I HELVETTE VA ORÄTTVIST DET SKA VARA, OCH ATT MAN SKA FÖDAS FÖR ATT LIDA EN HIMLAMASSA OCH VA OTÄCKT STARK. det är något man får stå ut med bara, det ingår i vissas liv FUCKINGTYVÄRR, finns inget annat än att ALDRIG GE UPP och vänta tills man blir frisk. ståututututututståut med helvettesbesvären inom en..
- stanna stark och aldrig ge upp hoppet eller nåt.

ärligt, jag har världens underbaraste vänner och familj och inget av det drabbar mig till denna situationen..
det värsta är ju att det inte finns någon anledning och därför är det svårare att lösa skiten.nu är jag trött för engångsskull, wow nu ska bellsi sova och äntligen få vila hjärnan och allt som fuckarmig.
kan inte bli bättree!!  
massa godnattpusssar till er!
vihörs imorgon då jag tyvärr vaknat

HAHAHAHAHA

DIGGAR'T!
fest hos bagge FFS

loveu emil elton sötnoooos

gryyym♥!


EDIT, YEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEES han är vidare!!! hihi

när min ögon är öppna ser jag dig och när de är stängda ser jag dig och mig

yoooyo! gloor på idol justnu ofc, moa uppträdde alldelesnyss, vart inte värsta knäsvag som jag brukar bli då jag lyssnar på henne men bra va hon absolut, sån toppen röst. väntar in min lilla sötiiis emil elton, hihi längtar!!! tidigare idag va jag i city somsakt och tog en trevlig fikastund med min syster! fifaan va kyligt det är ute då, får ta på mig vinterjackan nästa gång och dissa skinnjackan höhö.. men ska uppmärksamma teven nuva, ville bara uppdatera er lite snabbtsådära, statistiken stiger för varje dag som går, laajk it very much babes! hörs later, pzooout

du skapar chaaaos för mig bre


fridaays look;

leopard tröja - gina
svarta jeanstights - samee där
svart kofta - nånstans mhihi
halsband - uffessakeroting
ring - ginatrikåt
örhängen - dont remember

nu drar jag alldelesstrax iväg till stan för en fika! hare bäst, puss på er

shit alltså, tjejen har talang utan tvekan och tvivel

lyssna och njut som jag gör av denna sötnosens låt, sjukt fint sjunger hon typ så tårarna rinner..helt ootrolig!

stackars människor..det finns en sak jag stör mig rejäält på.
inte för jag pallar lägga mig i eller bry mig värst mycket men endååå, fram till saken nu;
herrefan va många det är som har brist på liv och självförtroende nu för tiden och fucking fejkar någon annan med dens
bilder.. herregud?!?! förstår mig inte på dom alltså.. stå för hur man själv ser ut ist för att "lossas" varanågon annan. alla har ju ett eget utseende, utnyttja det då (menat till wannabeee'sarna som de finns gott om) å det roliga är ju att undra ifall personen som sitter där bakom datorskärmen och fejkar nån tar åt sig ifall den får kommentarer på den's bilder som inte ens är dens, "fan va fin du är" osv haha hajjarni?... då måste man verkligen drömma om att se ut som personen hahah. men omfg vad jag tycker synd om dom. skaffa en egen kamera så du som är en bigfaaaker kan knäppa kort på DIG själv istället.
tycker allla ska stå för hur man ser ut. alla är fina på sina egna sättovis!
sedan kryllas det av avundsjuka in this words de vet vi och ja, det märker man ju.. folk trycker ner andra som de egentligen diggar fääättbre för den önska dens förebild ska sjunka till nivån lägre som den personen ligger på,typ nåsånt?!?..
sedan detta jag nämner här, att man har bilder på någon annan person än sig själv och blabla. OK fine, det är helt ok att vilja vara någon annan och va avundsjuk. helt upp till en själv hur man vill styra sitt liv. MEN det finns gränser tyckerjag..! särskilt dedär med att fejka nån annans bilder, fan va patetiskt. har märkt hur många som helst nu förtin som gör de även har jag blitt fejkat för ett tag sen vilket rykte på dirren av anmälning osv. sitter iaf å skrattar här framför dataskärmen medan jag samtidigt blir irreterad på nå viiis då jag ser big faaakers. gaah.. tycker ju man ska va stolt över SIGSJÄLV för hur man själv är och ser ut och stå för det! va dig själv, alla andra är redan upptagnaa, både insidan och utsidan. alla är unika.. och det ska man va stolt över att just du är du, att du har den ögonfärgen, den näsan och den kroppen du har osv, för det är endast du, ensammast i världen som ser ut precis så. aah ville bara säga detta. disssssar sånthära skarpt! punktslut, slutpunkt finani!

don't tell me stop crying if u don't know how I feel inside

godmorgon snyggingar! freeeedag idag, ni juuublar orwhat? självklart är det as chill med helg men vad ska jag komma å säga.. inte alls mycket eftersom jag inte ens har dessa rutinerna. well, ni får njuta så mycket som ni kan! vaknade iaf nyss, eller snarare för några timmar sedan men har bara legat i sängen å glott i taket sen dess. men nu sitter jag vid denna beroendeframkallade filur, trevligttrevligt. har sån go musik som spelas i hörlurarna på mig så det är softish! ska dona mig en smoothie, typ nu. eller snart då jag hittat orken till det, hähä.. hörreni, ni får ha en kanon fredag! smack
slumpmässig randombild från ett bra tag sedan, den får duga. pallar inte leta efter någon annan nu

old web pics'

nu förtillfället bläddrar jag egenom min webcam-mapp som den dåkallas här inne på my compuuter, som innehåller minst tusen egobilder, ojoj vad jag utnyttjat tid med min webcam alltså, hehe men knappt en tjugondel av alla bilder jag har där har jag visat så tänkte bjuda på ett par stycken nu! snäll som man e
omg, vad hände med mina ögonbryn?!??!?
JAG SAKNAR MITT BLONDA HÅR JAG HADE DÄR, en aning faktiskt..!
men nu får de va nog med färgning hitodit så som jag skiftat från brownie till blondie flertal gånger
stackars mitt håår alltså så nuu får jag stå ut med å va brunett. de funkar de med

answer u

svar till Anonym: ja det är de, jag som redigerat den också. åh, tacktack!
svar till linda: nu är jag på vad blire nudå, min sjuttonde medicin(?) och den jag tar nu är;
- seroquel
håller tummen stenhårt på att denna ska ge en bra verkan!
pusss

kär i hennes röst

har lyssnat en himlamassa på amanda fondell's (från idol) låtar,
ååh herremingud va vacker röst hon har, ryser seriöst..
- lyssna bara på låten här nedan, fan så duktig tjej!
ser framemot morgondagen då jag får höra något nytt av henne!
säger bara; bruden kommer komma riktigt långt!! fin är hon också

ny design å grejer

ny design igen som ni ser, annars uppdatera sidan bara.
superduper nööjd, verkligen! massa tack till nea gullet, du är verkligen duktig!!
kommer ha denna nu ett bra tag framöver. har blivit att jag bytit enheldel hitodit nu på sistoende iknow that.. men nu har jag äntligen en jag känner mig bekväm i! toppen de. så nu fortsätter jag racet med denna rosa stiliga, woopwoop!
ni kan gärna kommentera vad ni tycker!

Fixat Isabella's design! Hoppas du blev nöjd.

/ Nea Mielonen

länkbyte med denna sötisen, klicka på bilden för att komma till bloggen!

tycker ni ska klicka på bilden ovan på dirren! varför dårå? joo, för då kommer ni till en riktigt stilren och bra blogg som däremot värsta sötnoosen driver! kan de bli bättre? nejdu! ni kommer inte ångra er! ;)

värt att fundera kring..

 

människan är inte där hennes skor står,
utan där hennes drömmar är.

har man ingen tro till drömmar om en vacker framtid,
så missar man det viktigaste med ett meningsfullt liv.

så jävla vacker

Birdy - skinny love

länkbyten

klicka på bilden för att komma till denna superduper söta tjejen isabella's (snyggt namn hähä) blogg! tvivla inte

och med..

min underbart fina syssling! sjukt go tjej, rakt av! hon är värd himla många klick så kika er in på hennes showroom nununu genom att klicka på bilden!
hihi älskar dig jessicabebis ♥


sugen på länkbyte med mig? bara att höra av dig men ha helst över 200besökare, puss!

daaagens;blus - h&m divided
jeans - manhattan

rena rama tidsfördriftet

Vad hade du i din mun senast: en döskalle, woupwoup
Har du bra kondition: kan jag inte direkt påståå, helt oenergiisk men annarsså
Hur lång är du: 1.63 ungefär
Hur känner du dig just nu: tom men fylld av tankar if u know what I mean?
Hur upplever du dig själv som person: vene numera..
Vanligaste färg på dina kläder: det e helt varierande
Kan du laga mat: jag har kunnighet till det ja
Vad jobbar du med/pluggar du: paus från det nu
Vad har du på dig just nu: underkläder och kläder över de, outfit bild kommer senare
Har du någon fobi: clowner å spindlar :|
Hade du en bra kväll igår: nej
Vilket är ditt senaste inköp: en banan, mhihi
Din favoritdryck på morgonen: oboy är en morgonmumsning
Projekt just nu: kämpa mot min depressionsjukdom..
Vilken tid gick du upp idag: har inte movat mig från sängen än
Var fick du dina senaste pengar ifrån: bankautomaten
Har du sovit i din egen säng inatt: nej, aldrig. sover med mamsen eller min syster, behagligast så!
Vad hade du sönder senast: brukar inte ha sönder saker ;)
Senaste alkoholintag: sprit och cider
Har du haft mörkt hår: jag har ju det nu yao
Är du morgonpigg: höhö kan jag inte påstå..
Vem snackade du med senast: min pappa i telen.
Stjärntecken: stort litet starkt LEJON!
Varm favoritdricka: varmoboy är grejer de, te också
Favoritdricka när du är riktigt törstig: om jag sportar:vatten, annars: läsk
Alkoholhaltig favoritdricka: nån ciderdricka
När gjorde du senast något riktigt dumt: höhö inatt typ.. tänker inte gå in på vad för någe.
När hånglade du senast: jaduu, har inte räknat dagarna
Saknar du någon just nu: kan du ge dig på
Hur ofta loggar du in på LunarStorm: har inte ens lunar satt aldrig 
Gillar du dokumentärer: dokument menaru? visst gillar jag det, de jag skapat ofc hähä
Vilka språk kan du prata: svenska är jag grym på! och lite engelska å rumänska eftersom jag är fjärdedel rumän så lär mig de sometimess
När fikade du senast: typ nyss, en macka om de nu inräknas som "fika"
Vad ska man göra för att få dig irriterad (förbannad!): va riktigt dryg och konstig i bollen/trög som fan
och inte förstå mig fast jag snackat av mig massa angående mitt mående te proffs osv. och dumma förslag.
Senast sedda filmen: americanpie
Senaste impulsköp: impuls? om de menas som plagg så ere vantar
Bästa promenad: bedömmer de inte, inte tänkt på liksom, då jag verkligen lyckas släcka mina tankar å chillar runt i musikvärlden
Favoritgata: mammasgata
Favoritgalleri: öhm? kistagallerian är stort och smidigt! 
Här bjuder jag mamma på middag: blir väll snart igen, hemma? lagad ála me
Fikar gärna på: ett mysigt fikaställe med tända ljus med soffa som sittplats hihiih
Bästa lunchställe: torino italienska pizzor, missuno gjorda i speciell ugn, muuums
Favoritgrönsak: gurka
Favoritfärg: rosa lätt som en plätt babyyy
Favoritmärke: björnborg är ett fint märke, likaså D&G men peak också. har ingen speciell favorit 
Favoritdjur: hund, min hund knoppen♥
Bil: äger ingen bil ens och är inte intressserad av de eller som vissa av mina kompizar verkligen är hahah..
Favvoskor: mina svarta och vita tygisar Ithink, simpla
Motionerar: försöker ta mig en raskandepromenad varje dag sedan gympass ibland, blitt lite slarvig på de på sistoende pga panikattackerna osv.
Det dyraste jag köpt: en shoppingtur h3h3
Bästa fyllekäket: pizzaaa fifaen
Dansar helst till: duuuunk musik, discolåtar med ett jädra drag i som gör en taggad!
Bästa romanen: dom som är skrivna av mig hähä, nej men vene
Favoritprodukt på Apoteket: min depressionmedicin kanskee, eller de vet jag inte än men de hoppas jag allt välpå
Bästa förfestmusiken: varierande låtar men dunkdunkdunk iaf
Reser helst till: nåt paradis där luften dödade mina besvär inom mig, ett sagoland som inte ens fukking existerar..
Älsklingsljud: på partyyyn å fester där de dunkas härlig musik som gör så stället shaakar uknow
Mitt sämsta köp nånsin: nåt onödigt, kan inte komma på nåt nu
Är du bekymrad över något just nu: ja deklart.. 
Favoritland förutom sverige? thailand, usaa
Längtar efter: att slippa vara inne i min depression, att helt enkelt bli frisk från min sjukdom
Gillar Allsång på Skansen? nej inte alls, suuug hårt
Senast lästa papperstidning: FRIDA
Senaste telefonsamtal: för nån minut sedan bara med papi
Haft sex me någon av ditt egna kön? neej aldrig i livet
Kär: nix
Varit i Polen? havent
Hur gammal var din mamma när hon födde dig? 26 fucking år
Vill du ha / har du barn? pssst, pallar inte tänka framåt ärligttalat
Hur många resväskor äger du? ingen egen
Tittade du på tecknat när du var liten? amen självklart 
Vad var den senaste musik du lyssnade på? lyssnar nu på issa - varför, låtdrog
Vad är det bästa med dig? att jag orkar och är stark.
Vad är det näst bästa med dig? finnshär för folk jämt och ständigt och är lätt förståndelig.
Vad är det sämsta med dig? allt som påverkas av min sjukdom..
Hur var du som barn? tjock, kacklig, sprallig, rolig, lite blyg ibland, pratglad 
Har du bra kontakt med din familj? bästa. de kan läsa mig raktav
När hånglade du med en man första gången? haha aldrig hånglat med en "man" haha? 
Har du varit kär? inte riktigt, men jo har jag antagligen
Hur långt var/är ditt hittills längsta förhållande? några månader observera ej de seriöstaste 
Hur stora fötter har du? 37 i skostorlek
Hur ofta filar du dem? inte ofta, de lever bra utan
När var du riktigt full senast? typ ngn helg sedan
När ångrade du senast något du gjorde på fyllan? - jaduuu, varje gång typ
När dansade du senast? alldeles nyss i min ensamhet vilket brukar ske rätt ofta mannen 
Följer du någon Tv-serie? ja flera stycken; - efterlyst, sol, fest och oroliga föräldrar, idol osvosv
Vad gjorde du nyårsafton 1999? någonting, var 4år då satt jag minns det verkligen inte men va med familjen antagligen och kanske fler i släkten eller nå
Vilken roll hade du i skolan? syndes och hördes mycke
Boxers, briefs eller tanga? wtf?
Vart vill du åka på storstadssemester? göteborg. - är en underbar stad jag trivs kanoners i! 
Vart vill du åka på solsemester? miami beach och florida, orlando igen
Vill du gifta dig? vetetusaan hörrudu
Vill du ha barn? passar på framtidsplaner
Hur långa ögonfransar har du? ganska så långa särskilt då jag använder min braiga mascara då de trippar sig rejält
Brukar du bada på sommaren? ja forsure! pallar inte annars
Älskar du alla former av sport? nejnej inte alla
Lyssnar du på radio? Vilken kanal? rixfm ffs
Är du med i någon fackförening? ehm vaaa, nej eller va
Gillar du parmesan? på köttfärsåsen, ohmy"good" :P
Har du gjort något kriminellt? men njae
Knarkar du? neheduu sånt klarar ja mig utan trotts alla besvär jag bär
Vad heter din bästis? har fler
Vad är det första du gör på morgonen (jobbdag)? jobbar inte.
Vad är det första du gör på morgonen (ledig dag)? chillar galet bara alltså fysiskt men annars blir jag plågad av mig själv efter att ha fått frid då hjärnan vart släckt sedan så kan fassna väldanslänge framför denna beroendeframkallande filuren
Vad är det sista du gör innan du somnar? smsar och plopparmjusic
Vad äter du oftast till lunch? samma gamla mat som pappa och mamma lagar.. varierar mellan fåtal men spagetti m. köttfärsås kanske (a)om jag får välja själv. favoriträtten.
När åt du kött senast? nåra dagar sedan, åhåå måste ätas snart igen, nu vart jag inte liten sugen va
När hiv-testade du dig senast? vene
Sopsorterar du flitigt? haha njae
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag? kaffe smakar kräk, så ingen alls. usch
Har du några allergier/handikapp?
mjae, vad ska jag svara här..
När besökte du ett gym senast? inte alls längesen, har ju ett hemma också hah så
Äger du en cykel? tänkt för det gör jag, *stolt* höhö
Höger- eller vänsterhänt: höger, men bådfotad
Humör just nu: seg, halvtrött
Favoritgodis: vet inte, faller för olika i smaken men BRIO är nog en lugnfavorit ändå
Är det nåt du absolut inte äter: insekter ;s och firre står jag absolut över, helst
Musik just nu: låter spellistan på spotify rulla på
Vad sa du senast: la inte det på minnet men typ tjaråå gubbjävel haha :( drev bara obsv. that
Om du var tvungen att leva i en annan tidsepok, vilken skulle du välja då: öh? hajjainte
Sommarplaner: pallar inte tänka fram
Fisk eller badkruka: en känsli firre
Hur många kuddar sover du med: enbart en faktiskt alltså med själva huvudet på sedan har jag grannkuddarna också, mhihi
Favoritväder: solig het sommarvärme eller en varm vinterdag.
Om du var fast på en öde ö, 3 saker att ta med: en båt att ta mig hem med, datorn och solbrillorna
Spelar du nåt instrument: nej
Morgon- eller nattmänniska: natt är jag nog mer
Sparare eller slösare: föremesta slösarN
Vem är viktigast för dig: viktiga för olika saker
Bästa film: massssa, ungdomsfilmer och romantiska faller bellsi himlabra i smaken
Tror på liv på andra planeter: jaja
Kommer du ihåg din första kärlek: går inte å glömma
Älskar du henne/honom fortfarande: älskar nej, men hatar inte direkt. "hata aldrig nån du engång älskat", det funkar inte så för mig, en gång funnits i mitt hjärta, alltid finns men hur stor platsen är skiftar
Har du några homosexuella vänner: ja det har jag
Tror du på mirakel: vet inte riktigt... 
Tror du på att det är möjligt att vara trogen för alltid: ja det tror jag 
Ser du på kärleken som ett misstag: dittan o dattan
Hur många barn vill du ha när du blir stor: två duger nog. men vene nu riktigt, får se..
Bio eller promenad: berorpå
Är du kittlig: på ett speciellt ställe är jag riktigt kittlig ;$
Snarkar du?: hur ska jag kunna veta det?
Rädd för insekter? usch de är skabb.. urskrajjj för spindlar är jag iaf stora såna
Äckligaste insekten: ömm.. spindeläcklen
Största svaghet: sjunkit till nivå 0 
Det här är jag bra på: vene
Bästa bok? "jag vill inte dö, jag orkar bara inte leva" är en av favoriterna jag läst egenom
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? om de existera nånsådan som kunde rensa alla problem och besvär i en så lätt den 
Vad vill du jobba som? nåt som har med flygplan å göra, polis, nåt inom psykologin eller typ skådespelare
Chips, morötter eller godis? godis tragisktnog
Pizza eller hamburgare? pizza fifan
Skriver du dagbok? dethär är min dagbok. denhär bloggen. och så har jag en annan mer "privat" så japp.
Har du nån flickvän/pojkvän? nej
Tänker du någonsin tatuera eller pierca dig? Var nånstans? piercingar har jag men vill ta mer, sedan en liten tatuering med någon text typ "never give up" eller nåt citat bara och det ska nog skee också
Stökigt eller välstädat? (ditt rum, hus, lägenhet m.m.) städat och freesht! det klarar jag av att ha, men nu finner jag ingen ork till nåt så mitt rum ser lite ovälstädat ut men inte som värsta svinstian direkt iaf..
Gungar du på stolen?.. hähä har slutat med det, men förut va jag beroende av de och de hände en gång tillomed att jag lyckades välta den baklänges och lyckades bryta min haka.. fyfan va hemskt de va, hur kul de än låter????
Skulle du någonsin få för dig att hoppa bungy-jump? avisst, vore häftigt e fan sugen
Vilken hand håller du gaffeln i? höger trorjag eller vänster, inte tänkt på alls, hähä
Hur är din drömtjej/kille? en rolig, snäll, charmig kille som älskar mig för den jag är och som jag trivs bra tillsammans med och inte vill vara utan och definitivt ska jag kunna lita på han också. och så ögon som jag drunknar i, gärna helgröna, halvlångt fluff hår, najs stil, spinky men vältränad endå, och ha dedär lilla extra
Hur många syskon har du? två stycken
Vad är du mest rädd för? mig själv ärligttalat
Är du rädd för blod? lite skabbigt sådär men rädd är jag väll inte direkt
Saltar du på maten? ja det händer när de behövs
Gillar du att sjunga? yeeman just därför jag gör det så ofta som jag gör, fast det låter inte så fint men och
Vilket gymnasieprogram går/gick du och varför? inte kommit dit ens..
Anser du att du är stark? otroligt!
Brukar du sola? händerr
Vad gör du om du får hicka? tycker att det är jobbigt och kan brusta ut det typ: NEEJ JAG HAR HICKA
Kaffe, te eller inget? te lätt, kaffe är spunkigt
Har du en besatthet? mm


Tio första 
- Första bästa kompis:
paulina och ida från dagis
- Första bil: inte funnit mig den första ens
- Första kärlek: sebbe
- Första husdjur: kanin trorjag? eller hamster kanske de va, äsch dont remember nåtsånt vare iaf
- Första semester: mallorca
- Första jobb: på S1 prao bara.
- Första köpta skiva: mina gamla goa favoriter, bubbles, maybe
- Första piercing: om öronen räknas, så vare de
- Första konsert: beyonce eller 50cent, minns inte ordningen av dom

Nio sista 
- Sista alkoholdrycken:
nån spritdryck
- Sista bilfärden: västerås
- Sista filmen du såg: har ju nämnt de redan ovan, american pie bitches hehe 
- Sista ringda telefonsamtal: nån jag själv inte vet vem personen är, RANDOM
- Sista bubbelbadet: i spát mitt
- Sista spelade CD: justinbieber
- Sista kyss: hemligt: men om jag säger det är de ju ingen hemlis längre..
- Sista gången du grät: igår
- Sista måltiden: riktig måltid så vare mackor till frulle

Åtta har du någonsin 
- Dejtat en av dina bästa kompisar:
nej inte på de viset
- Blivit arresterad: och vasjutton är "arresterad"(?) smartbrud_95
- Blivit kär vid första ögonkastet: mh, faktiskt........
- Varit på tv: hihi ah faktiskt;o
- Fått ditt hjärta krossat: ja..
- Sagt att du älskar någon utan att mena det: hähä nja, kanske nångång men menar det oftast annars säger jag det inte. om jag ska älska någon ska den betydda mycket för mig, rätt logiskt men ah
- Haft ett one night stand: harjag?
- Busringt till någon: ohjaa, tiderna tillbaks, då skedde de ofta vetuu

Sju saker du har på dig 
- 1.
örhängen
- 2. en blus
- 3. jeans
- 4. bh
- 5. spetstrosor
- 6. armband
- 7. mascara

sex saker du har gjort i dag 
- 1.
vaknat, tyvärrrrr
- 2. ätit
- 3. lyssnat på musik/och gör nu
- 4. sjungit/dansat
- 5. suttit vid datorn
- 6. fixat mig

Fem favoritsaker 
- 1.
datorn
- 2. min mobil
- 3. sängen<33
- 4. min mascara
- 5. musiken vart den nu spelas frånTre val

- Tacos eller pizza: pizzaaaa
- Öl eller vin: öl smakar kladdkaka, ööhh, men asså vene aldrig smakat vin så
- Idol eller Let´s Dance: idolidolidol

Två saker att göra innan du dör 
- 1. andas
- 2. tänka..

En sak du ångrar
- 1. kan man ångra att man fått en sjukdom, isf lätt de..


everything is not what it seems

mooorning sunshines! blev väckt nyss.. behöver jag ens nämna av vem? -.- så ska hoppa in i duschen nu om jag pallaaar annars stannar jag kvar här i sängen ett tag till å skriver med folk på facebook. hm.. mina sånahär dagsinlägg är rätt skrotiga har jag märkt eftersom jag knappt får någe vettigt sagt nångång bara för att det är som de är.. men skriver på endååå förfullt, köör på ba om mina boringsberättelser, och ni läser ju så kul ;) höhö. ska nog ut på en promenix sedan med musiken som sällis. solen skiner för fullt och ljuus behöver jag så det blir nog så. write u later, så håll ögona öppna, hehe kommer förmodligen upp ett tips då å det vill ni inte missa! hare bäst, tja
bjuuudr på denna oldiiepicsen på mig å min saknade pauiiii när jag va hos henne i sundsvall, så härlig!
miss it och min tjej

skriver av mig en himlamassaa angående mitt sjukdomsmående, det är helt upp till er ifall ni pallar läsa

varenda morgon då jag vaknar. så har jag ingen alls lust att mova mitt ass från sängen, skulle helst av allt vilja ligga där helatiden och inte se ut på livet överhuvudtaget. har inget att se framemot, för som om jag skulle glädja mig åt att ha en hel dag framför mig där jag ska lida och bära min extrema ångest.. då jag ska va nedtryckt på botten och försöka kämpa mig upp fast jag aldrig lyckats.. jag vill stanna i sängen tills jag får frid i mig och mår helt bra..
men där har jag ett stort problem.. det är fan inte så lätt för mig att lyckas slockna min hjärna heller. kan endast göra det ett par timmar per natt om ens det, med hjälp av mina sömnpiller. jag önska jag kunde sova helatiden.. och slippa min enorma ångest, min förfärliga skarpa tvång som drabbar min vardag ständigt. och jaa, alla depression symptomen som jag har. när jag sover, slipper jag skiten, finns inte ord eller beskrivelse för hur skönt det är. men klart det är, vem vill lida liksom... sova är det enda som glädjer mig i livet för tillfället.
så varför ger jag inte upp så jag kan få släcka hjärnan heltohållet och aldrig mer vakna upp med min rejälta smärta jag bär dagligen? det är dels för att jag inte vill såra mina nära och kära, min familj och mina vänner. vill absolut inte att mina närastående ska hamna i typ samma fälla som jag befinner mig i. då är jag jävligt egoistisk av mig. vill inte göra folk besvikna. jag märker verkligen hur många som verkligen bryr sig om mig och det är dom jag fortsätter att kämpa för, trotts hur jobbigt och slitande allting är för mig. vore död förlängesen ifall jag inte hade folk vid min sida som stöttar mig och försöker förstå, som påminner mig om att allt kommer bli bra, som upprepar det så min hjärna säger mig att jag ska fortsätta kämpa och har detdära hoppet. fastän det inte kan ana hur svårt jag har det eller vad det innebär trotts hur mycket jag snackar av mig, så är de enda det behöver lyssna - finnas där och ge mig all de stödet det gör. det räcker bra till.

jag vaknar med oron och en fett stor klump i magen och en gråtklump i halsen fylld av ångest vareviga morgon. och det har jag gjort nu i ett par år men det har blivit värre nu med tiden, jag har fördjupat ner mig i depressionen och allt har förvärrats. men nu är jag allra längst nere på djupet, på bottennivån och mår som värst. värre än såhär tvivlar jag fan på om jag kan må.
har minst två panikattacker dagligen. då min kropp går helt ur led, hela kroppen menar jag då. hjärnans sammarbete med det fysiska sabbar sig totalt. jag hamnar liggandes, kämpar för att få ett minsta lilla andetag, känslan av att ett flygplan är på mina lungor skulle man kunna säga.. alltså måste jag anstränga mig riktigt mycket för att få ett andetag och kunna andas. det spänner oerhört mycket i bröstet, magen är spänd och ruggig, skapt av orolighet, för vad? inte fan vet jag.. ingen anledning finns, förutom att det är syndrom från min sjukdom dvs. jag vill bara skrika, det händer också, att jag skriker så man kan tro att kina hör mig.. iallafall får jag förfrågelser av mina grannar som jag delar lägenhet med.. jag skakar som ett asplöv. en oerhör smärta skapas i min kropp, något så onormalt! jag känner mig bara mer och mer ensam då nästan ingen kan riktigt förstå mig, i min omgivning.. alltså har det ingen lösning eller förstående vad de kan göra åt saken.. så det rullar på såhär flera gånger i min vardag. tufft är bara förnamnet.. visst det hajjar mitt läge. mina närmsta ser alltid de osynliga tårarna i mina ögon fastän ett fejkat leende skapas. jag försöker vara den glada bella, den bella jag va förut innan min sjukdom tog över mig när jag umgås med folk och tro mig, det är fruktansvärt att lossas, att fejka när jag bär en sån enorm smärta inombords. men grejen är den att jag inte vill smitta av mig till dom, jag vill deras bästa och vill att dom ska må så bra som möjligt, jag vill inte drabba mina närmsta och få dom på dåligt humör pågrund av mig hallå?.. därför undviker jag att umgås med mina vänner, men inte bara därför. finns flertal till anledningar. dels för att jag är helt lost, och för att jag inte pallar, jag har ingen alls energi och att bara klä på mig är en, ni anar inte, sjukt stor utmaning för mig.. bara det. när jag kämpade för fullt på en fotbollsmatch förut, sprang så andan gick ur led typ, så äre för mig nu bara när jag ska gå från mitt rum några få meter till köket? shit alltså.. det kommer aldrig finnas någon som inser hur deprimerat folk verkligen känner sig föränn de själva vet hur det känns och själv lider av de syndromen.
åh.. förut när jag låg hemma med 40graders hög feber/migrän och ja heltenkelt va fysisk sjuk i bara några enstaka dagar så klagade jag hårt! ojoj, nu är de bara luft för mig.. det va smärta som hindra mig från att palla med saker i några dar bara, medan jag har de hundra gånger jobbigare nu, mer smärta, mer syndrom på samma jävla gång. i en längre tid också, i flera månader, i flera år, varje sekund och minut, vareviga jädrans dag.. jag blir så förbannad, varför livet ska ha sina motgångar såhära. fine, att pojkvännen gör slut, att man bråkar med kompis osv, det kan jag acceptera att tåla i mitt liv. men nu har det nått sin gräns, verkligen.. att komma så djupt nere i en depression så man inte kan göra något åt det. man är förvirrad längst nere på botten och är fast i att grubbla 24/7 och hur mycket man än försöker stå emot det så rullar det på i en ond cirkel. motgången är där en sån lång period. då är det fan inte rättvist... att få sjukdomar, som drabbar en så mycket i ens liv. allt blir så svårt och det finns ingen lycka, oavsett. bara kämpa och slita och försöka försöka och försöka stå emot all ångest och alla jädrans hjärnspöken som existerar i mitt huvud. och tåla panikattackerna...
hjärnspöken? japp. det ingår... dom är riktigt mystiska, ärligt talat. skulle de va några jag kunde göra illa skulle jag slå sönder jäklarna, fan va dom fuckar mig..och sabbar hela mig och gör kaos för mig.. de ger mig värdelöstankar på allt, på mig, på livet, ja på exakt ALLT. och så även omvandlar de ens kontroll och tar över ens kropp och tänkesystem heltohållet.
jag hamnade i min djupadepression för att hjärnspökena tog över mig, och för att jag fick mina onormalt starka tvångssyndroms tankar som jag grubblade så oerhört över.

det är svårt att ange några direkta gränser mellan tvångsproblem och normalt mänskligt beteende (till exempel otäcka bilder som bara dyker upp eller försiktighetsbeteenden). för att få diagnosen krävs det tvångstankar och tvångshandlingar plus ett subjektivt lidande, som kopplas till motstånd mot oönskade tankar och bilder. oftast finns en insikt om att tvångshandlingar har gått över styr vad gäller hur ofta och hur länge de upprepas. jag har tvångtankar istortsett på allt jag gör, så kommer en sån tanke fram.. FML. kämpar hårt för att palla med detta och att orka med mitt liv. jag är för stark och tänker för mycket på mina närastående för att ge upp. och tror när sjukvården säger att det kommer kunna göra mig frisk.
tro, det måste man göra för att palla, för att stå ut och orka den jobbiga tiden.. stå ut! och tro på att allting kommer ordna sig. annars blire skrotigt värre bara. så hoppet måste man ha funnet och det är de värt - tro mig.
jag som inte blivit frisk ännu, vet att det är värt. har haft kontakt med flera som gått egenom en sånhär krisig och svår situation jag är i nu men som är friska och glada nu. så tiden läker såren, det är ett sannt citat - det tror jag och det måste jag göra för att stå ut.
det kommer jag fortsätta göra tills friheten finner mig och hjärnspökena, depressionen, ångesten, tvånget och ja min sjukdom slocknar. det är inte värt att ge upp när man bara fått erbjudet ett liv - trotts motgångar och hindringar så får man vänta in de flertala åren man har framför sig, eftersom man brukar vanligtvis leva i ja vad äre nu då, 90-100år? och sånna här sjukdomar kanske varar i en tiondel maxtid, så nu påminner jag mig själv om att det är värt att fortsätta kämpa. och att detta kommer vända nångång snart.. hur jobbigt det än är nu..å vänta in tiden då livet är värt att leva igen och rättaresagt går att leva normalt.
problemen har två delar: en osynlig del, med ofrivilliga tankar och bilder som väcker oro, ångest, rädsla, äckel eller andra typer av obehag.  detta kallas för tvångstankar (eller obsessioner på engelska).  Som svar på dessa obehagliga tankar/bilder utför personen olika handlingar som kan vara osynliga (mentala ritualer) eller synliga (tvångsritualer). Vanliga former av tvångsproblem handlar om rädsla för smitta och sjukdom som leder till långdragna rengöringsritualer och rädsla för att orsaka skada, som leder till tidskrävande kontrolleringsritualer, riktade mot elektriska apparater, lås, bilkörning, m.m.
Det är svårt att ange några direkta gränser mellan tvångsproblem och normalt mänskligt beteende (till exempel otäcka bilder som bara dyker upp eller försiktighetsbeteenden). För att få diagnosen krävs det tvångstankar och tvångshandlingar plus ett subjektivt lidande, som kopplas till motstånd mot oönskade tankar och bilder. Oftast finns en insikt om att tvångshandlingar har gått över styr vad gäller hur ofta och hur länge de upprepas. Tvångsproblem ska dessutom begränsa individens möjligheter att leva ett vanligt liv. Ett riktmärke kan vara om tvångshandlingarna tar mer än 1 timme per dag.

skillnaden mellan dig och mig är att jag kan få killar att le med kläder på

haha klockren rubrik, jovisst! ligger å degar i soffan rightnow framför nå skojjigt program på MTV, movin on. haha sällan jag nöter den kanalen, låt mig tänka.. nix. väntar in efterlängtande efterlyst som jag är tokig i, helt seriöst. vene varför? kanske för jag har sån stor dröm att bli polis och är otroligt intresserad av sånt. hehe.. jappsidappsi! har precis skrivit med min "nät-terapiare" i några timmar som kändes som enstaka minuter bara, well, så allt känns så mycket lättsammare för mig nu, inte lika stor ångest och alla syndrom är minskade. soft det! det lönar sig att rubba ut smärtan för stunden iaf, vilket är skönt. men sedan blir helvettet i maxgrad igen och tar över, men sometimes fungerar det iallafall vilket är bra iaf, får tacka min fina angelica som då hon heter♥ oavsett om du läser dethär eller inte, men dina ord betyder verkligen!
alltså faaan, har fortfarande ruggigt ont i huvet, bra att huvudverkstabletterna hjälper också osv.. nu passar denna bilden nedan skarpt in på mig!
alltså texten på kepan dvs. diggar den, snart är den miiiiin

just words..

att säga "skärp dig" till en person med en psykisk funktionssjukdom
kan jämföras med att be en döv lyssna på en symfoni.


fokussera på texten

I wouldn't wanna be anybody else, hey
You made me insecure, to me I wasn't good enough
But who are you to judge
When you're a diamond in the rough

I'm sure you got some things
You'd like to change about yourself
But when it comes to me
I wouldn't want to be anybody else

I'm no beauty queen, I'm just beautiful me
You got every right to a beautiful life, come on

Who says, who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me that's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful, who says?

It's such a funny thing
How nothing's funny when it's you
You tell 'em what you mean
But they keep whitin' out the the truth

It's like the work of art
That never get to see the light
Keep you beneath the stars
Won't let you touch the sky

I'm no beauty queen, I'm just beautiful me
You got every right to a beautiful life, come on

Who says, who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me that's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful, who says?

Who says you're not star potential
Who says you're not presidential
Who says you can't be in movies
Listen to me, listen to me

Who says you don't pass the test
Who says you can't be the best
Who said, who said?
Would you tell me who said that, yeah
Who said

Who says, who says you're not perfect
Who says you're not worth it
Who says you're the only one that's hurting
Trust me that's the price of beauty
Who says you're not pretty
Who says you're not beautiful, who says?

answer u vart kläderna är köpt nånstans

det är nåra av er som undra va jag köpt kläderna i min outfit jag bär idag
- då kan jag självklart meddela er de.
hehe glömsk som man e så skrev jag aldrig med de i de inlägget, ska skärpa mig med det hörrni!
well...
mitt blåa baseball linne - gina
mina olivgröna jeanstights med hög midja - cubus
sedan bara en simpel svart kofta över - h&m divied

sedan shortsen jag hade på bilden jag lade upp igår vare också någon som fråga va de kom från,
och dom har jag faktiskt klippt av själv från ett par jeans.
pusschaa

today's

såhär ser jag ut idag. kände att de va på tiden att knäppa lite outfit bilder hehe..
så japp thats my loook today!
bjussar dom

smycke-tävlingen avslutad!


och vinnaren är..... barabambampaaaa
Nathalié!!
ett stort grattis till dig :D
har hört av mig till dig via mailen så vi hörs vid där med adress osv.
ni andra, bättre lycka nästa gång, fler tävlingar kommer! pusss

It's a little to late to say you're sorry now, you kicked me when I was down

mohahaa, jag för typ exakt ett år sedan.. näspiercing hade man där, saknar det lite fan.
den där piiiicturen är tagen typ dagen innan jag vart inlagd på sjukhuset, rättaresagt dagen innan mitt liv förändrades heltohållet. men det hade jag ju knappast någon aning om där..
anyway, blev nyss väckt, tack som faaaaan knoppen, åhå. jag som drömde en sån härlig dröm, då vill man ju knappast vakna med samma helvette varendagång, ångest.. och alla 81646 syndromen från sjukdomen.
huvudverken plusar till det också, fan va den verkar trivas! :( ska tare lugnet idag, men det gör jag ju typ alltid, måste ju det.. ska iaf göra frulle till mig nu, sedan blire nog duschen så jag känner mig go och fräsh.
ska bestämma vinnare av tävlingen senare under dagen också,
fan asså,det blir svårt, såå många värdiga vinnare!!
men ja, vi hörs senare dåå, hare primaballerina! kyssN

nattpromenix

tjoooo, vet ni vad? jag kom nyss in efter att ha vart ute på en lång promenad såhär intill nattkvisten, inte ovanligt för mig att göra det mitt i natten aalls. händer väldigt ofta faktiskt. så jag satte på mig min stora,sköna vinterjacka och gled runt lite ba. typ vinter nuju, ruggigt kallt men hade ju min bekväma dunis på mig så jag ska inte klaga! nu kommer jag äntligen kunna sova bra, det gör jag typ alltid då jag vart ute precis innan å rört på mig, hehe. så godnatt sweethearts,sleeptight och dröm sött! imorn har jag beslutat mig att avsluta smycke-tävlingen jag har igång nu, så vill ni vara med, har ni sista chansen att anmäla er fort som fan nuu. bamsekramisaar

be strong & never give up

ska ta min medicin mot min sjukdom nuu och sedan skriva lite till med en stackars bloggläsare som hört av sig till mig som inte heller mår så braa, finns alltid här, ingen ska behöva må dåligt som jag gör förfan! så tvivla inte på att adda mig på facebook HÄR, på min mail isabellanyqvist@hotmail.com eller så kan ni också kommentera så svarar jag forsure♥ sedan ska jag försöka somna till en americanpie film, haha för sköna filmer de alltså, de blir nog band camp, en av mina favvos! ;) får se om jag lyckas sova inatt.. tankarna är för mycket i farten och huvudverken gör mig fuckaaad.. men ska kila till köket nu å ta pillret, vi hörs senare, sköt om er! slängpusssar

länkbyte med värsta pinglan

kollaiin världens snyggaste brud felicias blogg!!
hon är skittrevlig & är värd många klick! :D awesome blogg!
http://felicialilja.myshowroom.sehttp://felicialilja.myshowroom.se

paket från www.uffessakerochting.se

fick ett paket sponsrat hem idag med massa prylar i som ni ser på bilden ovan.
wohoow inge alls fel att va bloggerska alltså! ;) vart jätteglad!
detta är absolut saker jag har nytta av, och är extra nöjd över den rosa klockan,
har alltid velat ha en sådan men typ aldrig funnit någon men nuså! :D
wiiie, tack så jättemycket www.uffessakerochting.se !
tycker verkligen att ni ska kika er in till hans shop!!
han har massor med bra saker att erbjuda, allt från topp till tå :D
så ininin, finns mycket onödigt stuffs som man behöver där ;) hehe pusss!

the way I see it, if you want the rainbow, you gotta put up with the rain

heeej folket, ny design nu som ni ser! om inte, uppdatera sidan genom å klicka på F5! jag är heltokej nöjd, ändå jag som gjorde den så ;)
wellwell,ska ta mig en lång dusch nu hade jag tänkt, gud så skönt! å har som jag nämnde i tidigare inlägg fått hem ett paket idag :D visar senare, måste ladda kameran först! laaater aligator, pusssss


här fåår ni dagenslåt också

working på designen

håller på med min design, tycker den jag har nu är tråkig, hah sällan jag blir less så snabbt, men har ändå booring så det passar perfa att dona med den nu, nu ska den fanimig bli kanoners! hehe brb

cool story bro?

baby's! vaknade nyss, har sovit typ två timmar inatt bara, härligt! inge trött alls nuva... FAST jo. men kan inte sova haha :( så gick upp nu, chillar i soffan med dunkande musik så jag blir lite piggare. ska platta mitt hår typ nuu som jag inte gjort på mer än en vecka, grym man e,så nu känner jag att det är dags å slita sönderr de höhö..! sätter nog på hipp hipp hora sedan, sjukt sugen på att se den, va as längsen sist såå den ska jag glutta på! ;) får ett paket senare idag också, woopwoop, ska bli spännande å se!! hehe, håll er uppdaterade, bloggar later sötisar! hoppas ni får en härlig dag, pzout
gammalbild men passande eftersom jag plattar håret dära hehe

fan så bra, justin bieber <3333333


-


schteek är aldrig fel

vill vaaaaaaaa brun igen, nu är man ju kritvit osv... värme och sol? jatack!
då mår bella så mycket bättre!!!!!
längtar tills jag sätter mig på flyget till usa, florida
men det är när jag blivit heltfrisk, har nåt å se framemot yeeea
åh, då får jag ÄNTLIGEN träffa mina sysslingar igen, zach and krista♥
så som jag saknar dom..
okok, gör mig frisk-brun och ge mig värmen, då är jag nöjd!

det.. du.. det..


this is.. love

tänkte beskriva mig med massa bilder vad jag anser vara

KÄRLEK♥
321571_288206094541235_288183017876876_1100035_1317502181_n_large
Beautiful%2clove%2cquote%2csayings-28a0dfc655d9a40f291f29af3cf4c386_h_large

when it comes down to it, I let them think what they want. if they care enough to bother with what I do, then I'm already better than them.


tja m4tees ;) tog mig nyss en lång promenad till mamsen så är här nu, har min gosiga tröja på mig, somnar typ i den h3h3, så sköön! huvudet verker som bara den precis som tidigare, ajajj.. väntar in mitt besök som kommer alldelessnart sedan ikväll blir jag bäknad framför teven. ville bara uppdatera bloggen lite, hihi pussss

wow, ryser

okej, har egentligen ingen riktig, "favorit" på idol, för alla är så otroligt grymma!!
så vene hehehe, men amanda fondell på klippet ovan, vilken awesome röst eller vad?!??!?! shit

KÄÄÄRLEK TILL LÅTEN


fuckar uuur

tjenixen gottfolkk, denhära dagen kommer jag stanna i sängen the hole day, fan så sjuk jag är så får anpassa mig.. fast måste till mami sen för min stödhjälpare från vården kommer dit vid fyra typ så får vell kila dit sedan då. nu ska jag dega i min kära säng till massa go musik! ha de bäst så hörs vi, pussssss
eey, okej det är alltid likadant samma gamla visa när jag går ut
flyger högt men jag landar så dåligt
däckar i glädje svävar på moln
har bestämt mig för gott, måste bort härifrån
för jag vaknar med ångest, vaknar med smärta
blandade känslor, tyngd i mitt hjärta
nåt måste gått fel, fick spel
ringde lite folk sa vi syns aldrig mer 

varför då, varför sa jag det så?
minnen kommer tillbaks, men fragmenten är små 
känner mig blå, kryper ner under täcker
fan vad jag snackade, fan vad jag läckte
alla känslor jag gått o burit på
sagt vad jag tyckt men det är fult ändå
för nu kommer det fram med en flaska i hand
fucka upp är mitt andranamn


jag har fuckat upp igen, ja
jag har ingen kontroll, men 
det är okej o spåra ur o rensa huvudet på molngamla godingar som jag fortfarande nöter♥

muuusik är fan livet! vore ingenting utan de♥♥

memories

sitter vid min gamlaskrot dator även kallad min gamlaste som tro de eller ej fortfarande lever men är väldans oanvänd på sistonde hehe, den här hos papii, och har kollat egenom alla min bildmappar.
gooosh va bilderna väcker minnen alltså. goa tiderr, främst den tiden då jag inte led av min sjukdom..
well tänkte bjussa på några pic's från.....
- kent konserten med min vän isabelle sommaren 2010
blond va man då, japp!

ett minne för livet, stunden va magisk - underbart är bara förnamnet
helt obeskrivligt, jag är inte värsta fanet av kent men konserten va verkligen awesome!
duuktiga är dom absolut!
och satan vad jag saknar min vän - isabelle
vi ses snart igen hjärtis, tack för du finns här för mig ständigt och alltid lyssnar. de&dubetyder!never simple, never easy

Bella Nyqvist

u amazing boy

hehee ballt osv

...

every girl has that one guy she goes back to,
heartbreak after heartbreak and nobody knows why,
not even her..
and she just can't let go...


vi ses i dimman

helluuu snyggingar! ligger i soffan och glor på svenskahollywood-fruar som slutar om vilken sekund som helst å då ska jag fika med papii, mys! men febern håller i sig, fan va oont det gör.. bra att alvedonen hjälper osv.... ne. och halsen är inte så kry den heller ju, halstabletterna är slut nu så måste be farsan köpa nya till mig. fan alltså, vill va frisk så jag kan träna, jag som kom igång så bra så ska detta hindra mig, fandå..har vilat typ heladan, man får anpassa sig, japp. men ska fokussera mig på teven nu så pusstja seyaa later aligator
lust att ha dedär extra kollet på min blogg?
amen klicka på bilden ovan dårå å lägg till mig på bloglovin, smidigt värre!


bjuder på några pic's, annars är inläggen tråkiga, inte sant. det tycker jag iaf. såå

me rightnow, svettas ihjäääl typ ,tvärtom när man har feber vell?
justin bieber babyyy, loveu


aw, en idolbild!

"hej bella, jag är inne på din blogg minst 5gånger per dag, är tokig i den och älskar den skit mycket! du är jätte fin och verkar som en underbar tjej, lova att aldrig ge upp! <33 puss och kram /Emelie Björkvist"

åh, fan va du gör mig glad! massvis med tack gullet! vill man sända mig en idolbild gör man det till; isabellanyqvist@hotmail.com ,tas emot med ett lika brettleende varjegång! LOVE

answer u

svar; åhåå, vad roligt! :D skicka den till min mail; isabellanyqvist@hotmail.com, kram!


svar; visstvisst, kan göra ett inlägg om det later!! å tackdu, najs att du tycker det! :D xx

inspiration baby

hotboyssluttytoys:  NEED THEM ALL!

softpotatis

ska ha en typisk "ta-hand-om-mig-själv" dag toooday hade jag tänkt. så nu när jag väl är hos papi ska jag chilla i spát han har här hemma med ansiktsmask och inpackning, inge fel att det är en ingående dvdlirare där heller så filmtittande blire medan, hur chill? det behöver jag veerkligen, så som jag liderr nuså.. ha en najs dag, skit i att de är söndag?!?!? slängpussen kärani
ps. glöm inte smyckestävlingen jag har igång nu, avslutar den imorn så passpå nuva!

såååå charmig grabb!!

..han ser fanimig bättre ut än andré!

sms


you can hurt me bad but still I'll raise the flag

säger gomorgoon med en as tuuung låt! lyssna och njut som jag hehe
idag vaknade man på en heltfel sida, har hög feber nu också + halsontet, tjooohoo, sååå skönt, ellerinte..
brb hämta alvedon, uppdaterar mer senare, promes! puss på er

deppmode

godnatt.

tja

paaaalla ha en bildheader osv, så nöjjer mig med en text med mitt namn på bara! hehe fiffigt..
och alla killar där ute, i know u like my design hehe glitter, rosa osv! kan ni finna bättre? ;)
har redan fått massor med komplimanger om den av myboys, eller.... jarå ;)
haha randomtalker myself and I men jag är på riktigt kvällshumör,
whatfuckingever att jag är deprimerad always,
humorn finns kvar ändå och det är fanimig primaballerina det, japp!
tjarå snyggisar, amen kolla ba på er själva så ser ni! :) tsss,puss

bellsi hissar!

hur snyggaa är inte dessa med ett par leggins och ettlinne under. ååhå
måste inhandlas snarast!

länkbyten!

ruggigtsnygg tjej med en go blogg! check it out ;) http://evelinaeklund.myshowroom.se/hur fin är inte denhär bruden då? och hon driver en helgrym blogg, värd att kolla in på!
http://blacknightmare.blogg.se/


länkbyte? ha helst över 300 besökare & hör av dig så skulle vi nog kunna ordna det! ;)

barapapapaaa

tjuuuu babes, hoppas er kväll rullar på prima! nu ska jag till älskaaadedonken, hehe de va fan as längesen sedan sist så det känns som att de är dags nu, misssss this food ju!!! haha.. så nu äntligen, wohoow! haha driver, men ska kila dit sedan hem å glutta fångarna på fortet, har man inge vettigare för sig så har man inte, ps. halsen har blivit ännu värre och har fått feber också, FUCK IT!

självförtroende pepp!

har skapat mig en ny kategori här i bloggen nu skapad som "självförtroende", jappjapp!!
är ruggigt taggad på att peppa er med några knep och jaa, försöka göra det med min skrift.
hoppas det stöttar er någorlunda iallafall, för mig äre soft också å göra det
...eftersom jag påminner mig själv om innebörderna.
verkligen föredrar att skriva av mig, skapligtskönt alltså.
så varför undvika det om det är soft för mig.. hehe så nu kör jag på!

och jag tillåter faninte att ni kopierar min text raktav! inte ok.
isånnafall får ni säga det till mig och även plusa till mitt namn att jag skrivit detta.

well, lets go..


tillåbörja med, så kan ni tänka er för, till dethär goa citatet ni säkerligen hört förr!

"whatever you think you can or think your can't, you're right!"
när du läser detta, tänk. tänka på varenda ord, varenda mening som du läser.
du är ung. du är värd att leva livet fullut och ha njuta av det.
du måste inse att inte blir för förbannad och arg någon som är dum.
människor gör misstag, vi alla gör det, vi alla är människor, så det är okej.
förlåt och glöm. förlora inte en vän för att något litet hände, förlåt dom.
glöm de misstagen de begådde, för du hade väll velat ha detsamma från dom om du gjorde det?
om du gillar någon, berätta de för den. du vet inte vad som kan hända den.
det är sorgligt att tänka på, men det är sant.
människor dör varje dag, varje minut, varje sekund..man vet aldrig. alla dör nångång.
ha kul, dansa offentligt, sjung och slit ut dina lungor, skrattaa, och inte håll inte tillbaka ett leende.
klä dig hurfasen du vill, inte hur andra vill att du ska.
va fri & låt inte någon säga till dig vad du kan och vad du inte kan göra.
säg vad har du på hjärtat, tala om alla om dina tankar, håll dig för din åsikt och stå för vad du tycker och tänker
och låt det inte va ohört.
lev ditt livså mycket du kan eftersom du aldrig vet vad som kan hända dig.

smsa honom först, det kan ju va så att han kontrollerar sin telefon och.. väntar på dig.
slå på musik och träna så länge du står ut, det mår man bra av både fysiskt och psykiskt.
säg heej till en främling. man vet aldrig vad de kan ta det/dig som.
visa ditt vackra leende till en främling, man vet aldrig vad det kan betyda för den.
ha "ta-hand-om-dig-själv-dagar ; du vet aldrig du behöver det.
gå inte in på facebook för att å se vad du kan åstadkomma.
smit ut, du kanske blir påkommen, men tromig, det blir nog 100% värt det.
berätta till personen du gillar att du tycker om den! vad är det värsta som kan hända?
mjo, han kanske inte tycker om dig tillbaka. men då har du insett att han inte förtjänar dig ändå, right?
blinka till folk, det är sexigt och får dig troligen att känna dig säker, trots allt, så strålar det från dig då.
gå till någon som är helt fel för dig, de är nog inte helt fel trots allt.
stå upp för dig själv, för om du inte gör det såå vem kommer då göra det?
är du på depphumör för en stund, tänk på att du inte är ensam och att problemet löser sig.
påminn dig själv om det, le åt dig själv när du kollar dig i spegeln, det kan hjälpa till.
va den fina typen som justdu är född till!
be what you want to be.
va dig själv, alla är redan upptagna!
music is life♥


I can’t win, I can’t wait
I will never win this game without you, without you
I am lost, I am vain,
I will never be the same without you, without you

I won’t love, I won’t love
I will never make it past without you, without you
I can’t rest, I can’t lie
All I need is you and I, without you

Without….

You! You! You! You!
You! You! You! You!

Can’t erase, so I’ll take blame
But I can’t accept that we were strange without you, without you
I can’t quit now, this can’t be right

I can’t take one more sleep this night without you, without you
I won’t sob, I won’t cry
If you’re not here, I’m living life without you, without you

I can’t look, I’m so blind
Lost my heart, I lost my mind without you

Without…

You! You! You! You!
You! You! You! You!


svar på kommentarer!

svar; jovisst, det kommer härovar! inte alltid sugen på att skriva av mig men när jag känner för det så koommer det! om hur jag känner och det har jag redan skrivit himlamassa om, checka några inlägg här! åh tacktack, och det ska jag absoluut fortsätta vara!! krampådig
svar; HEHEHE DANKE SÅ MYCKE! FEDTNAJS ATT DU GILLART RÅÅ. HEHE, VAD GULLET!!
svar; japp, endast min hjärna!! :D tusentack, vad kul!

svar; tacktack & taack sötis! det värmer mig, puss.
svar; oojojojdå, fan va go du är! u make me happy girl, tack som tusan!! love to youu

svar; på makeagif.com ,står info osv där så du hajjar nog
hur man gör när du klickar dig in där,
annars hojjtatill igen så kan jag förklara!ni är världens bästa läsare? OK?!? thats it. så goa är ni!
fortsätt kommentera, det värmer mig varje gång med ett leende på läpparna,
ni gör mig så taggad på att blogga finani! ååh pusssssss på er!! LOVE

I helping u!hejhej, skulle bli jätte glad om du svarade på det här! 
hur vet du att du har en depprision sjukdom? för jag mår dåligt 24, vet inte varför. jag har pojkvän, underbara vänner, en bra mamma (har ingen kontakt med min pappa) , och lever ett bra liv. helt vanlig tonåring, är absolut inte mobbad/utstött eller nånting sånt där. är ganska populär bland kompisar, i skolan osv. går på fester som andra tonåringar. får killar, har en kille själv tillochmed, som jag varit tillsammans med nu i ett halvår snart!
men, jag mår skitdåligt hela tiden. hela igår och idag har jag bara suttit inne, haft gråten i halsen och bara tänkt hur skönt det vore att bara dö. vet att jag låter som ett emo, du kanske får intrycket att jag är tråkig, mobbad och allt men neej, är helt "vanlig" eller vad man ska säga! jag vill inte skriva mitt namn eller min blogg, för det känns som jag skämmer ut mig... men jag vet faktist inte vad jag ska göra. jag har försökt säga till mamma att jag mår dåligt, men hon verkar inte direkt bry sig. det har hänt så mycket i mitt liv som gör att jag har anledning att må dåligt. du ska bara veta... men jag vet inte vad jag ska göra. hur vet du att du har sjukdomen? vad fick du för "symtom" eller vad man ska säga? asså hur märkte du? och har du gjort nåra tester? snälla kan inte du berätta lite hur du mår varje dag av din sjukdom. jag vill bara märka om jag känner igen mig eller något sånt. 
för övrigt, älskar din blogg! puss <3 tacksam för svar!


svar; hej värdefulladu! självklart tänker jag besvara detta dock får du räkna med att det kan bli värsta boken som svar men så blire när det gäller detta området. till och börja med, hemskt tråkigt och sorligt att läsa hur du har det..

har skrivit massvis om hur jag har det redan om mina syndrom och liknande om du missat det? checka in häääär bara! och google är ju väldigt hjälpsaam i detta läget också, söker du på OCD, tvångssyndrom, ångestsjukdomar, djup depression där så ploppar alla mina syndrom upp! har inprincip allt..

anyway
att leva med den där ångestfyllda känslan och att gå att vara deprimerad sådär. är själv som ja, du vet i samma läge. man ser allt i svart och allt känns värdelöst trotts om man umgås med sina kära och lever livet. men du säger att det hänt dig en massa? då har du väll troligtvis en anledning till varför du mår som du mår, eller har jag fel? och du ska absolut inte skämmas ett dugg över hur du känner, det är dagens stora problem.. att man inte vågar prata om det så mycket och sticka ut om det..

men jag har lärt mig att gör det, för det är ju ändå så man mår och pallaaa lossas då liksom? jag sticker ju ut mycket här i bloggen inför flera hundra läsare om min depressionsjukdom jag har och det står jag för också. jag har lärt mig med tiden, japp nu kan jag börja säga hur mitt läge är och hur man kom fram till det, har beskrivit det en heldel redan i tidigare inlägg där jag skrivit av mig massa, angående mitt mående och har nästan fått allt sagt nu eftersom jag varendaste dag mår inprincip exakt likadant. för de flesta som är deprimerade kommer det tillofrån, vissa dagar mår man bättre osv medan för vissa andra, mer få dvs. så får man den djupastedepressionen och då spelar det ingen alls roll om man lever detdär härliga njutsamma livet utan sjukdomen med kompisar, har ett förhållande, har intressen, festar och vad det nu kan vara, utan ingenting är ändå lockande. känslorna och tankarna tar över en heltohållet och man blir som "isolerad" från det vardagligasysselsättningarna och fast i den onda grubblings cirkel if u understand what a mean, och ja, blicken ut på det verkliga livet dvs..

jag gick och höll hur jag kände mig inom mig allt för länge, jaa i ungefär två år gick jag med känslan och det skrämmande tankarna och höll det instängt av feghet och de enda jag försökte med va att försöka stå emot det och tänka positivt vilket inte gav något gott resultat.

så jag fick nog sedan, den långvariga smärtan tog fram mitt mod att ääääntligen meddela hur jag mådde.. det va faktiskt när jag hade vart på en festival tillsammans med mina vänner som jag skrek ut allting. jag drog hem med gråten i halsen och ångesten som tog över mig och fick heltenkelt så jävla nog.. nog att känna och må som jag gjorde och ja även idag gör dårå, så jag drog hem och berättade allting, jag skrek allt rakt ut i flera timmar, hade så otroligtmycket att dela med mig av, sån extrem ångest å smärta som jag bärde och bär, så många tankar att berätta om och ja allt runtomkring min depression. har aldrig någonsin sett min mamma gråta så mycket, herregud bland den värsta kvällen i mitt liv bokstavligttalat men ändå den mest lättsamma.

lyssna här, jag har sån extrem ånger att jag inte berättade direkt när känslorna ångesten och mina tvångtankar började komma. min dagnos är att allting började med tvångtankar sådet va de som ledde mig in depressionsjukdomen.

har i hela mitt liv haft tvång som de flesta "normala" människor har på något smått litet sådära, att man kanske ska checka så man låst dörren en extra gång och vad det nu kan vara. men sedan tog en OCD sjukdom över mig, obsessive-compulsive disorder som det stårför på engelskan, en allvarlig stark tvångsyndrom som sätter fast sig i hjärnan. såå det är min anledning eller vad man ska kalla det hur jag sedan fick en djupdepression. hade tvång på nästan allt jag gjorde, tappade min kontroll heelt över mig själv och grubblade som fan genom min vardag, läs mer om tvångsyndromen här.. ifall du bryr dig något om vad det innebär men du har väll det helt annorlunda. det är iallafall hur min diagnos är.

efter denkvällen förra sommaren i juli då jag talade om hur jag mådde till mamma så ledde det vidare till sjukvården och sedan till psykiatriskavården, i början fick jag snacka av mig en massa till olika beteendeexperter kring min psykiskasjukdom dårå. det va sjukt skönt att snacka av mig, och vilken lättnad också, att äntligen få uut all smärta jag gått och bärt på inom mig utan att sagt något. skulle jag berättat innan dessa åren jag höll allt inom mig så skulle jag troligtvis aldrig kommit så djupt långt nere i depressionen jag nu befinner mig i..

åååh, önska jag kunde spola tillbaka tiden så jag talade om på direkten, men jag som du, skämdes och det är jag förbannad på mig själv nuidag må jag säga.. eftersom allt förvärrades då bara och tog mig längre in i djupet. desto längre man grubblar, desto djupare i depressionen kommer man och desto svårare blire att få bort skiten..tänk på det, så snabbtsomfan på diiirren ska man tala om allt så man kan få allt bra nånjäklastegång, mitt råd. trotts fegheten, vill man må bra får man lida av fegheten å direkt som de va för mig då man pratar av sig, så rullar det mer å mer på och ärligt så mådde jag bättre i början då jag dela med mig av mitt mående till skitbra lyssnare, psykologer, läkare osv.. men nu är de upprepande så nu ere ba drygt.

men det vet ju hur jag har det och vad jag har för tankar/känslor efter alla historier jag berättat kring det så nu snackar jag av mig då jag känner för det bara annars vet det redan och försöker lägga ner all tid på att finna lösningar att göra mig frisk nubara. well...

jag lades in på sjukhuset och va där i över ett halvår på streck från november 2010 till i somras då jag vart utskriven därifrån och skulle fortsätta raacet fast hemma dvs. fick ta en massa mängder med blodprover och göra reflexprover osv då. det va så varenda dag för att checka hur mitt läge stod till, samma elände helatin, på bottennivån, där jag är kvar nu idag. de som jobbar inom psykiatrin fann inte den rätta vården till mig efter alla behandlingar vi gett oss in på och nu är vi på greppet på en ny sådan. jag har tagit massor med mediciner, över 15stycken olika för att sänka sjukdomsmåendet en aning men de har bara tyvärr, gett mig sämre diagnos och tankar och känslor och alltsåndära så har tagit en paus nu sedan i somras från det men ska börja med en ny,
redan nu ikväll faktiskt. tror och hoppas fulltut på den!! den måste fan hjälpa mig nu alltså. mår man så här pass dåligt måste man få stöd och hjälp för det finns ju hjälpen att få..

folk jobbar inom psykiatrin somtur och lägger ner all deras tid på att främst vi ungdomar som har helalivet framför oss och som hamnat i fällan ska få bort besvärligheterna.

har insett nu lite väl sent men, att detta absolut inte är något att skämmas över för nuidag är det så otroligtmånga, tyvärr som lider av depressioner och ångestsjukdomar som jag då har men som inte vågar tala om det och där då, stänger in allting, INTEEEE REKOMMENDERANDE.

alla har olika diagnoser och jag har den absolut allvarligaste och värsta man kan få. livet är orättvist, vissa kan leda sig in i dehär med och även utan anledningar..amen gud vad jag skriver, snacka mer med mig jättegärna via min mail; isabellanyqvist@hotmail.com, finns jättegärna här för dig finadu, ingen ska behöva känna&måshär.. eller min facebook; Bella Nyqvist. hör av dig, snälla! vi kan vara starka och hjälpa varandra tillsammans, du ska få uuut din smärta inom dig, lovar dig det lönar sig tillslut då. ensam är alltid sämst. döden är den sämsta utvägen, tromig.. jag har ju självklart också velat ta klivet ut men alltid upprepat till mig själv att nej, det kommer lösa sig, allt löser sig och man kan bli frisk tillslut, och vi som är ungdomar har ju minst 50år framför oss att leva, ett år är långt och det brukar dröjja max fem år typ att lida av sjukdomen, man bär det inte helalivet iaf, om man inte har en bipolär sjukdom som vi trodde först jag hade, som man har hela livet dårå men det skiftar så man mår inte dåligt helatin då som jag gör.

fine, men främst det jag tycker du ska göra är att skriva till www.snorkel.se, dit skrev jag av mig enhimla massa när min psykolog gav mig den härliga hemsidan då jag precis sökt hjälp. där får du va anonym om du vill, eller så skriver du vad du heter, sameshitsame, du kan skriva dethär du sände mig här dit för det är experter som kommer svara dig, tromig, man får sjukt betydelsefulla svar, så gööör det!
skulle jag vetat sidan då jag höll smärtan inom mig så skulle jag fått tidigare vettig hjälp menmen, det är inget ja kan göra åt nu, IN DIT IAF, riktigt bra stöd från proffs inom psyket!!! faktiskt de som jobbade på avdelningen jag befann mig på. grymma medhjälpare!! det är snorkel som svarar, alltså är den som svarar inom jobbet, olika varjegång, döpt sååå,hehe..
massor har skrivit av sig där som mår och känner som vi och som inte pallar leva, ocb det lättade till som fan för mig då jag fick svaret, snorkel svarar på alla som skriver. så dela med dig av allt ditt mående där, ett superduper tips till dig!

önskar dig väl och har inte så mycket mer att säga nu.. hoppas verkligen du tog till dig av dethär jag skrev, just till dig och alla andra där ute som vill få nypet.
& hoppas du hör av dig till mig via mailen eller ngt för då kan vi "skämmas" tillsammans som du nu gör av att dela med dig av hur du mår, right? vad spelar det för roll, jag har stått för detta för fleratusen nu, hela min stad vet hur jag mår typ, det sprids sig snabbt men det är ju inte psykstöööörd du är, right du är psyksjuuuuuk, så absolut inget fel med det, och vi båda mår ju skit så skulle va skönt att lyssna och pratas vid med dig, så snälla hör av dig, oavsett om du är anonym or not nu när du skrev detta så tycker jag bara synd om dig och inte något fel alls om dig!!

och släpp ångesten kring allt detta, du vill väll må bra? då måste du våga berätta också, ingen kan ju leda sig in i dig och ta bort allt. nyckeln till att må bra är att få stödhjälp som jag dårå och då alltså berätta hur man mååår och känner!!

tillsist, din mamma lyssnar inte riktigt? beklagar det.. kan vara svårt och jobbigt för henne å höra sin dotter meddela detta. hon är nog mest förvirrad då så skriv till snorkel och vården som har psykiskaprolemen i sin vardag istället så ska det nog bli bra ska du se, så förstår din mamma nog bättre i längden!

massa kramar till dig, och all lycka!!♥

later

babeees! det har rullat in en del frågor som jag självklart kommer besvara, gör det senare under dagen så ni vet, allt för er :D ser på nån film på teven med mamii nu så uppdaterar när den nått sitt slut, pussssssss
my cross ring:)

morning

godermorgon sötisar!! har sovit ruggigtbra inatt, hehe drömde en väldigt speciell dröm just way.. slapp mardrömmarna förengångsskull(!) skönt!.. som vanligt väcker vovven mig, åhåå för gullig alltså.. fortfarande okryy och trött så ska nog sova lite till snart när jag lyckas få lugn på jykken hehe.. å fyfan va med halsoont jag har då, dör :( får knarka halstabletter och dricka te så ska göra ordning te till mig nu! vi hörs senare, pusselipussar & ha en trevlihelg ;)

sweet dreams

har kikat på the karate kid alldeles nyss, tycker verkligen om den filmen!
kääkar nutella nu,mumsigt värre!
men nu ska sjukajag fixa iordning nattsysslorna & sedan vila hjärnan lite, skönt de!!
godnatt kärani♥

summer-fresh:  bigbootymermaids:  nice push up bras lmao  I don’t mind the push up bra haha ;)


set fire to the rain

hellu babees! reklam på idol nu så passar på att slänga in ett inlägg hära, hehe aaah gluttar på idol, åh är mållös må jag säga, herreminguud va bra alla är men det är ju iförsig idol vi snackar om hehe!! hittills bäst ikväll tycker jag andré va, kan berott på hans utstrålning men hans röööst dåå, tssss. åh har somsagt donat lite med designen, lite har jag lyckats med men är inte klar än hörrni! ;) tar breakup nu ett tag så fortsätter jag när jag finner orken och lusten till det. det duger nu ändå såå!
besöksrekord idag också, uppe i över tusen unika, omg! det gör mig sjuktglad att ni kollar min blogg, hehe, hoppas ni följer den. kärlek till er! pz out

-

donar med designen, det här ska bli förjävla braa så ni får räkna med att det kan se lite wierd ut nu ett tag.
håller på å lära mig koder osv, tack vare denna hemsidan! kanoners

smälter...

både öron och ögongodis hehe♥!

teenage kicks

ett råd från mig till er mina käraste readers!!

skit i vad folk säger och tycker.
du är uung och vacker, thats the truth, alla är fina på sina sätt.
va ute sent. festa jäärnet av dig. skrik av skratt. sov uut. gör drömmar till verklighet.
du har hela livet framför dig. njuut som fan av livet du fått.
sure, livet kan va rätt skit ibland, men det ordnar sig alltid, tro mig, de vet jag att det gör.
det regnar inte fooorever!
men bara le, det strålar mer skönhet om dig, du är snyggare än du tror!
tyck om dig själv, för att du är du, du är unik och det finns ingen annan som du.
va stolt över dig själv och ditt "jag". gör det du själv vill och sikta mot dina mål,
allt går att göra möjligt!! du kan om du vill..
gå din egen väg i livet, klä dig hur du vill, va med dom du mår bra med
gör de allrabästa för dig själv. det som du är värd!

LEV LIVET MEDAN NI KAN!!
- och slipper sjukdomar och skit..
man vet aldrig när dagen kommer då det hindrar dig, så come on!
man lever bara engång!

ta ååt er av det jag skrev, don't worry, just be happy!♥
komsi to bellsiii

åhåå, smått förälskad i dessa plaggen, BEAUTYY!! komsikomsi to me

ännuuu ett länkbyte!

kolla in denhär trevliga och gulliga tjejens blogg! http://neaking.blogg.se/


länkbyte? ha helst över 300 besökare & hör av dig så kan vi ordna det! ;)

near, far, wherever you are

ny header på bloggen nu som ni ser, om inte tryck f5! I laaajk it, yeah. simpel och snygg!!
justnu degar jag fortfarande in my bed, har ingen alls energi för att ta mig upp, trivs bekvämtbra här hihi.. ska läsa lite snart i världens bästa bok! yep, så ståreee till kärani! fredag idag fan, så hoppas ni får en kanon kväll ;) LOVE to u


some good music


din mamma är så fet....

(skämtåsido) men det här är såååååå min humor, garvar sönderr HAHA!

- din mamma är så fet att när hennes personsökare piper, tror folk att det är en backande långtradare.
- din mamma är så fet att om hon hade klätt sig i vitt, kunde folk missta henne för Michelinmannen.
- din mamma är så fet att när hon hoppar bungyjump följer bron med ner.
- din mamma är så fet att när hon snubblade på Kungsgatan 10 landade hon på Kungsgatan 20.
- din mamma är så fet att Vägverket monterade en "Varning! Brett släp"-skylt på hennes bak. 
- din mamma är så fet att det ser ut som om hon smugglar Volkswagnar.
- din mamma är så fet att när hon tar på sig en Malcolm X-T-shirt försöker helikoptrar landa på henne.
- din mamma är så fet att hon använder färgroller för att måla sig med läppstift.
- din mamma är så fet att när hon stiger upp på en våg för att väga sig, meddelar den "en i taget, tack!'"
- din mamma är så fet att jag väjde för att inte köra på henne med bilen och bensinen tog slut. 
- din mamma är så fet att när hon får sina skor putsade måste hon lite på deras ord.
- din mamma är så fet att när hon gick på bio satt hon bredvid alla.
- din mamma är så fet att hon kan sälja skugga.
- din mamma är så fet att du kan klappa till henne på låret och sedan surfa på vågorna.

;) :D

-

håller på med en ny header nuu! känner för en förändring ;) så snart såå!

idol maikel - cover (she will be loved)

riktigt grym!!

länkbyten

nu kör jag länkbyten i fullamuggar, hehe..
dessa bloggar tycker jag ni ska klicka er in på, lätt!
läckerbitar som driver dom, och dåliga är dom verkligen inte, så koolla iiin! :D
(klickbara bilder)
http://allysandra.blogg.se/
http://sshps.blogg.se/
http://hannamalqvist.blogg.se/
http://felizas.se/
http://ellaager.blogg.se/
http://isabellsmode.blogg.se/


nu är det så många som frågar efter länkbyten så drar en gräns. nu ska du ha minst 300 besökare för att jag ska gå med på det! eftersom jag har över 800! har du det och är sugen på att länkbyta med mig? hör av dig i en kommentar isf! xoxo

vad ska man säga när allting är sagt

godfuckingmoorgon sweethearts! blir väckt som vanligt, alltid lika gosigt med minhund som nosar och pussar på mig, absolut.. hehe magen kurrar galet så ska be mami servera frulle åt mig, hon får slava mig idag när jag knappt pallar resa mig från sängen för jag är så sjuuk. *suck* dör typ, smärtan är oehör, men orka.. typ nej.. min dag är någorlunda räddad iaf, ser att statistiken redan ligger på över 100 unika fastän klockan bara är åtta!! ojoj det nöjjer jag mig skapligt med! hehe och så kanske jag får en överraskning idag också, den är på G iaf! hm.. vad kan de va? stay tuned ;) over and out nu, pussss sköt om er!

There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one
There's something that I feel I need to say
But up 'til now I've always been afraid
That you would never come around
And still I wanna put this out
You say you got the most respect for me
But sometimes I feel you're not deserving of me
And still you're in my heart
But you're the only one

I don't say that the things I've done is right

ska lägga mig i sängen nu och smsa mig till sömns. sleep tight my lovers så hörs vi imorgon!
I answer u!

svar till Anonym: picnik.com
svar till emelie: har skrivit en massa om det redan! kollar du min kategori "tankar&känslor" så finner du en himla mängder med text jag skrivit av mig där angående mitt mående.. & HÄR ÄR MIN HANDLING OM MIN DEPRESSIONSJUKDOM!

ännu ett länkbyte!

tycker veerkligen att ni ska checka in denhär snyggingens blogg! hon uppdaterar bra och varierar med inläggen om allt mellan himmel och jord, som faller en i smaken ;) jag gillar bloggen så varför skulle inte ni göra det då? as häärlig! check it out baby's!! (klickbar bild)
http://snookies.blogg.se/

every rose has it's thorn

oj va statistiken höjjs, yeyee! ni är så välkomna hit sweeties, hoppas ni stannar! ;) och tusen glädjande taack för era fina kommentarer, ni är så goa, massa kärlek till er. förövrigt så har jag precis tvättat mitt löshår så nu är det aas lent, hihi lovely. väntar in mitt favvoprogram som börjar klockan åtta på 5an, sol, fest & oroliga föräldrar. himla kul å se på! har gått å blivit förkyld och fått fetaste halsontet nu tack vare min käramamma som smittat mig.. härligt!!! *host* så knarkar halstabletter nujaa, ett plus i kanten att dom är goda! hehe.. fuck att jag inte kan träna nurå pga fucking förkyldningen, fml. well, nu ska jag va social med en fin vän till mig som behöver lite råd, finns alltid!! sånna vänner är till för, right. jappsii! seeeya later bejbies hoppas jag? slängpussen

hååret♥!

words

you have to prove that you can be the one, cause otherwise - my eyes will see you like nothing.

öronorgasm


dont you know? you're beautiful

helluuu bitchez! sliten chey här alltsåå efter att ha städat rummet i minst en timme, anii som de såg ut där inne, drunkna ju typ i alla kläder osv men nu är det fräscht igen och ska försöka sköta det så det håller sig, annars får jag bara skitångest för det är så stökigt hehe, but.. jag om någon är långt ifrån skötsam och nogrann fast nu ska jag fanimig lyckas vara det! åh, känslan nu efteråt när det är rent och snyggt känns... underbar! chillar framför mtv nu med min kära nutella, gud så gott det är *njuter*! hihi, hörrni? följ mig gärna med bloglovin, här! gör ni det så lämna en kommentar så kan jag lägga er också, som en deal liksoom. puss!

länkbyten!

langar några goa länkbyten härdåå
superfina tjejer hela bunten med grymma bloggar,
så tycker ni borde kika in på dom! :) (klickbara bilder)
http://sarahcarlstens.blogg.se
http://kristinlovisa.blogg.se/
http://keepfight.blogg.se/
http://raymonds.blogg.se/
http://fbs.blogg.se/
http://ooliivias.blogg.se/

tidsfördrift tips - makeupa din bild!

ett feeeett tips till denna hemsidan där man kan fixa och trixa sina bilder med makeup osv heltgratis! göra dom lite snyggare och mer modellaktiga. superskoj tidsfördrift! man kan även få en autosminkning som en kändis & ändra sin hårfärg/ögonfärg så de ser äkta ut, najs huh? kika in där om ni inte har något annat för er :) himla kul att hålla på där inne, tycker jag! heltklart väärt
-> http://taaz.com
här är några bilder som folk makeup'at där, riktigt vackra resultat!! jag ska bli lika duktig!


I try to run but I don't wanna ever leave

godmorgon goingar! som vanligt så väckte min hund mig.. lika härligt varjegång, höhö? weeeeell, allt för honom :') han ligger på mig justnu, så gullig. ska dejtaa duschen snart och göra mig riktigt fresch! har inga alls planer för dagen, får ta den som den kommer. men det blir bara chillaaa såklart eftersom jag är såå sjuk och oenergiisk. knäpper nog på en film oså. ah, bara myser! ångetsen är upp till max och andningen är svår osv, men det är ju min vardag såå inget nytt för mig direkt. anyway, glöm inte smycke tävlingen som fortfarande är igång nu, häär!! drar ut vinnaren om ca. en vecka så kom igen nu, du har inget att förlora påree! ;) ska göra iordning lite frulle till mig nu, vi hörs senare! pz out


åh!! GE-MIG-SCHTEEKVÄRMEN

life is like a dick, when its hard, just fuck it

jag pallar inte denhär känslan, domhär tankarna, min oerhöra mensverk, en viss person, fortsätta loppet som vanligt, vara sjuk, vara jag, detta.. f u c k everything haaard, yeah fml :(!!!
sängen passar pefa nu! om jag nu lyckas somna in som är jävla ansträngande but will try.
need this freedom

hoppas ni mår bra, godnatt finani! ♥miley curys - förebild!

världens absolut finaste
diggar bruden! så grym

gillart


I answer u baby

svar till Anonym:
jag vet, så otroligt läckra hela högen! och tusentack verkligen, du anar inte va pepp jag blir av en sån kommentar som din! åh det värmer verkligen!! tack igen snälladu :D♥

svar till Madde: tack så mycket, iknow! :) den är köpt på H&M divided.
pusss på er!

inspiration - naglar

det är så jäädrans läckert med tillfixande naglar i nån sånhär form på bilderna nedan t.ex.
WOW säger jag bara!
ska nog ta mig en franskmanikyr snart, riktigt sugen!

INSPIRATION - naglar
WE♥IT

dagens
såhär ser jag ut idag! helt in love i tröjan, hehe..såå söt


läkarsamtalet tidigare idag gick primaballerina. typ första gången på länge jag intee blir irreterad, tjoho. kan bero på att diagnosen som slutsattes idag kändes.. bra! må säga att jag är riktigt stolt över mig själv! förengångsskull.. nu börjar vi om på ruta 1, ny läkare och ny behandling. LETS GO! det här ska fanimig funkaaa!

ska in till stan och ta mig ett fik alldeles snart. sedan tränaa bort det. some planes for my day. just so u know!

som ni ser? så har jag även bytt design till en mycket snyggare enligt min åsikt, glitter yao, det stilar till bloggen much mer, tycker jag!
så den får existera ett tag framöver. men ska ringa ett samtal nu

vi hörs lateeer aligator, mängder med pussar

måste vara stark, så håll huvudet högt, mamma ska få se vilket barn hon fött

mooorning everybody :) min natt va åt helvetteee, sov kanske en timme sammanlagt. jappsi, så kan de bli när tankarna är för många för att få det möjligt att kunna släckas.. fuck it. så trött kan man lugnt säga att jag är.. men well, ska klä på mig nu och fixa lite frulle och sedan så får jag besök av några från sjukvården. även en ny läkare, wohow känns bra! så ska rappaa på lite nu, hehe. fårse ifall jag pallar ta outfit bilder annars får ni nöjja er utan tss. ha en najs dag! och glöm inte tävlingen som är i fullt gång nu!! HÄR! slängpussssar


you build up a world of magic, because your real life is tragic

filmen va rätt tråkig enligt mig medan mamma verka gilla den. inte min typ av film bara så ingen jag rekommenderar men smaken är som baken! ;) skriver med min tysk nu, obeskrivligt va jag saknar honom.. särskilt när tankarna på honom är där en hel deel. that sucks men endå så fint! men såå jädra jobbigt att han är på andra sidan jordkloten liksom eller ah, långt boorta från mig villsäga. men nu "chattar" vi iaf och det är underbart! får nöjja mig med det än så länge. planerar inför nästa sommar? hehe.. hoppas jag blivit frisk då! något jag hoppas mer än någonsin forsure. every time. ingen annan kan få mig att känna som du..

tänkte langa nårrraa bildtexter som beskriver mina känslor på alla möjliga sett.. väldigt bra!


filmmys!

nu är jag hemkommen med denhär filmen! :
den verkar vara superduper! får hoppas på det också.
snygga twilight - robert pattinson är ju med så ska absolut inte klaga, hihi.

såå nu blire filmmys med mami med fruktsalladen till gott sällskap :)

written in the stars

helluu världens bästa läsare! läget med er? hoppas ni mår prima :) med mig äre ju som vanligt fast en aning lättsammare ändå vilket är chill! det är tack vare expertmassagen jag fick tidigare idag förmodar jag! yeeah, äntligen funnit nåt som hjälper för mig. reallyy good det! ska iväg till affären med mamsen nu och hyra film å handla lite stuffs bara. håller mig borta från onyttigheterna nufan och ersätter det med gurka och melon istället, minst lika gott och såå värt det! well, nu roppar hon att vi ska gå så tjingeling, update u later ♥

Sunshine, sunshine, it's fine
I feel it in my skin, warming up my mind,
Sometimes you gotta give in to win,
I love the days when it shines, whoa let it shine
sunshine, sunshine, it's fine
I feel it in my skin, warming up my mind,
Sometimes you gotta give in to win,
I love the days when it shines, whoa let it shine

vart jag mig i världen vänder , står jag här med tomma händer.


<33333


the botten is nådd

tja baby's eller ah godmorgon med andra ord! mami väckte mig typ nyss eller har hunnit fixa mig lite och är väldigt stressad nu för ska va på stan om en kvart!! tur att jag inte bor så långt därifrån då. ska på massage, min behandling mot sjukdomen saak typ "kinesologi" nåtsånt. sjukt soft!! är ruggigt trött så det skulle inte förvåna mig ifall jag lyckas somna hehe.. men måste kila iväg nuu. vihörs senare? pz out pusssss
såhär ser jag ut!

tuffa drag grabben hehehe


-Alicia Keys- doesn't mean anything


Used to dream of being a millionaire, without a care
but if I’m seeing my dreams and you aren’t there
’cause it’s over
that just wont be fair, darling.

I’d rather be a poor woman living on the street,
no food to eat
’cause I don’t want no pie if I have to cry
’cause it’s over
when you said goodbye

All at once
I had it all
but it doesn’t mean anything
now that you’re gone
from above,

seems I had it all
but it doesn’t mean anything
since you’re gone

Now I see myself through different eyes
it’s no surprise
but being alone would make you realize, when it’s over
all in love is fair
I shoulda been there, I shoulda been there, I shoulda shoulda

All at once
I had it all
but it doesn’t mean anything
now that you’re gone
from above,
seems I had it all
but it doesn’t mean anything
since you’re gone

I know I pushed you away
what can I do that would save our love
take these material things
they don’t mean nothing
its you that I want

All at once
I had it all
but it doesn’t mean anything
now that you’re gone
from above,
seems I had it all
but it doesn’t mean anything
since you’re gone..

 


som jag hade det förut

såådärja då va mötet med min psykolog avslutat! pissout säger jag ba. man kan nog knappast va lika irreterad som jag är nu.. nanana fan va de suger, ALLT! som de ser ut nu kanske jag slipper sjukhuset och skapar mötena osv här hemma ist. vet inte om jag gillart or not.. saknar ju sjukhusmiljön en himla massa. eftersom den passar mig så bra nu när jag är i min depp situation men å andra sidan så kan jag driva bloggandet med fet update som vanligt? och slippa de strängda reglerna där inne.. det är ju positivt iaf. jajajaaa, ska till handlarn neranför mig och köpa chokladnu som blir min hjälte i kaos-nööden, everytime. maraboou, lite mer mmmm i livet vilket behövs! jappjapp. hihi pusssss cha

I NEED FREEDOM IN MY FUCKING HEAD

inspiration - ringar


det är så sjukt snyggt med ring som accesoar alltsåå! helt in love with it.
det snyggar till en dedär lilla extra!
jag har alltid på mig minst en ;) annars är jag så tom känns de som, hehe.. fet hiss till ringar!!
särskilt att det kryllas med så många läckra i massa varierande former!

väskor ifrån Carolaeden.se - nu med otroliga priser!

nu drar jag igång ett sammarbete med carolaeden.se!
justnu kan ni få värsta fyndet för dessa väskor som är på REA på 55% och uppåt. nice va?
otroligt läckra hela bunten. ska själv inskaffa mig någon utav dom ;)

är ni intresserade av nån utav dessa väskor?
isåfall hör av er till;
min mail; isabellanyqvist@hotmail.com
eller
till; pr@Carolaeden.se

där du ska medge - ditt namn, din adress, nummer på väskan & din egna epostadress!

ett värdefullt erbjudande till er my lovely readers. hur snygga är inte väskorna liksom?!?! på bra pris nu också!
wooopwooop


in och kika på heela deras grymma shop HÄR!


h3j upd4t3

hejsan sweethearts! väntar in min psykolog som ska komma hit och göra bedömning för mig, hur de blir me sjukhuset osv. fryser som jag vene vad så unnar mig med varmchoklad ;) har fetaste huvudverken och känner en stark känsla av att jag kommer bli sjuk fysiskt nu ocksåå, wohooow vad soft. fast ne! amen ska fortsätta chilla nu tills maria kommer hit, later! cyaaa pussisar
säger desamma baby!


ps. glöm inte smycke tävlingen som är igång nu

jag vet vad som måste göras, ändå ligger du kvar här.

godkvällens sockertoppar! degar sönderr i min älskade säng nu hihi medan jag skriver med massa sociala personer på fb. & fy vilka underbara vänner jag har alltså! ni vet vilka ni är, så ta åt er. ni är absolut bäst! love.. min dag har vart lång och seg. drog ut en sväng men in lika fort för det regnade så kom aldrig fram till papiii. myste här hos mamsen istället framför teven & denna filuren. har läst i ett par timmar också, världens bästa bok, ärligt. aldrig läst nån bättre :) jag läser: jag är död och kan tyvärr inte komma till skolan idag super intressant bok verkligen! ska läsa lite till snart och sedan sussa. ny dag imorn, ny vecka och nya tag? eller nja.. jag kommer fortsätta mina tag, kämpa mot mina tankar och känslor som fuckarmig osvosv, uknow? blir ju även inlagd på sjukhuset nångång under veckan som kommer. förhoppningsvis i västerås denna gången! behöver nytt ställe, med ny vård. eftersom den i uppsala inte räckt till riktigt. well, med det här säger jag godnatt! sov gott mina fina läsare, pusss & kram
fashion babys!

just nu;

yuuuum

ta åt er boooys

KILLAR
visste du det här om tjejer?
- hon älskar när du skriver "godnatt älskling" på kvällen..
- hennes hjärta är som ett hav med hemligheter..
- när hon inte har smink på sig, säg att hon är vacker även om hon ser förjävlig ut..
- hon älskar när du leker med hennes fingrar eller hår när ni myser
- när hon kollar på dina läppar så vill hon kyssa dig..
- när hon kollar på dig och ler och kollar ner i marken så tycker hon du är söt/fin..
- när hon biter sig i läppen vill hon bli kysst..
- när hon helt plötsligt skickar ett hjärta på sms / msn vill hon prata med dig
- om hon är arg / ledsen håll bara om henne..
- när hon puttar bort dig eller slår dig gå efter henne!
- klicka aldrig upptaget när hon ringer, du anar inte hur ont det gör
- när ni är bland folk, håll henne i handen..
- visa att du är stolt över henne, kyss henne framför dina kompisar..
- när ni myser i sängen / soffan, vart som, viska i hennes öra att du älskar henne..
- ring henne minst en gång om dagen och fråga vad hon gör och hur hon mår..

hey babe


hårprodukterna jag använder!

jag använder mig utav dessa goa hårprodukterna;


där har ni allihoppa i samma hög. men nu fram enskilt till vad dom fungerar för och varför jag tycker om dom!

- scandinavian formula "glans-droppar"
"ger glans och vitalitet till ditt hår. hur får jag frisk glans på mitt hår 
och samtidigt ett bra solskydd? glans droppar gör håret glänsande blankt, 
reparerar kluvna hårtoppar och skyddar mot solens skadliga biverkningar.
"
♥produkten är en riktig höjjdare för håret, gör det verkligen stil rent och ger mycket glans!

den finns att köpa på bla. Kicks för 79kronor. inte ett dugg dyrt med tanke på hur bra den är.

- fashion professional shampoo "dry & coloured" hair med vitamin E & pro-vitamin
det här är shampoot jag använder för tillfället. fungerar galant för dom som färgat håret,
den håller i färgen och lyser fram den! alltså skapar glans i håret och läker det torra.
vet dock inte vart man kan köpa produkten mer än hos min frisör där jag köpte den, hehe..


- syoss repair therapy conditioner för "dry & damaged" hair

"den professionella hårdvårdsprodukten reparerar skadat och torrt hår. produkten har berikande ingredienser som giver håret styrka och frisk glans. den hjälper håret till att förebygga brutna hårstrån och hjälper till att bygga upp håret i djupet."
perfekt balsam för mitt hår, lik en bra hårinpackning!
köpt från SYOSS för ca. 70kr vilket jag tycker är ett kap för den stora flaskan!


Franck Provost heat protection spray
värmeskyddande medel inför plattning av håret eller hårföning. ja men heltenkelt, då håret är redo för att skadas. då har jag denna produkt som skydd, som får mitt torra hår att gläänsa!
finns att köpa på; åhlens för 69kronor!& sedan:
min hårinpackning jag använder mig utav för tillfället. vanligtvis brukar jag använda en annan men mamii köpte denna denhär gången och det klagar jag absolut inte för!

hårinpackningar är alltid ett plus i kanten att ha i håret 1-2 gånger i veckan. speciellt att ha det i i flera timmar trotts att det bara står att man ska låta det verka i ca 5minuter. men det är bara ett t.ex. att ha det i längre än så är desto bättre!
♥ denhär hårinpackningen sunsilk care & repair är någon jag rekommenderar! ovanligt bra faktiskt. en hjälte för skadat och slitet hår. rengör det och gör håret glansigt och lent.& tillsist den produkten jag tipsade om tidigare idag, silkesdropparna. checka mina tips så ser ni info osv av den där och eftersom jag tipsat den så är den klockren!
sisådärjaa, då har jag fått mitt sagt angående mina användbara hårprodukter.
alla är suveräna hår-tips som jag rekommenderar starkt! tackohej,pusssss

you ask me and I answer u

svar till Anonym: ja det skulle jag kunna göra! kanske senare under dagen annars imorgon :) åh tack så mycket,va kul å höra!! det värmer mig!♥

svar till Becca: hos min frisör! nja, sisådär. det rasar en hel del hår från de dagligen vilket suger men annars tycker jag det är super! smidiga clips som sitter ihop allihop med varann & bra tjocklek & läcker färg! :)

my look for todayy;

dethär fick bli dagens outfit, en pösig tröja från gina instoppad i ett par tighta mörkgråa jeans som kommer från manhattan. fyllde i det med alla möjliga smycken från mitt smyckeskrin! oborstat ruffsigt hår därpå.
lääckert? i think soo!
(sorry för blockeringsrutan men min grimas såg lite failad ut hehee bjuder ickee)

Dag 17- Någon jag skulle vilja byta liv med för en dag, och varför.

ingen speciell faktiskt. att testa å vara en kändis vore härligt! dock spelar det ingen alls stor roll vilken kändis, bara man är känd för något liksom. hehe för att uppleva känslan av att ha stalkers efter en helatin, att vara rik och att inprincip alla vet vem man är i hela världen. upptäcka världen meeeeeer osv. ballt!
miley - världens finaste
henne skulle jag inte neka till å få byta liv med för en dag.


tips!

vill tipsa er om en enormt go hårprodukt! Biosilk Silk Therapy. det är silkesdroppar.
dessa silkesdroppar kan du använda som ett tillägg i din inpackning.
ta några droppar i inpackningen och låt det verka en stund.
tro mig, resultatet blir riktigt härligt. håret blir verkligen lent,fuktigt och glänsande!
det passar alla hårtyper!
produkten finns att köpa på bla. kicks för 132kr.
sååhär ser den ut:men baby, om det bara va så enkelt

morsningkorsning! min ivriiiiga hund väckte mig nyss och säkerligen grannarna också.. han är uttråkad hehee så ska gosbusa lite med honom snart så han håller käft :) söööndag idag rå, but careface på de? mår ändå lika som på en fredag och lördag liksom, det håller i sig lika mycket varjedag, mitt fucking mående. gud, avlider... men ska försöka pallra mig ut i de förjävliga vädret och gå till papii senare under dagen. weell, vi får se om jag pallar. kollade aldrig på filmen jag skulle sett igår, för mitt nedladdningsprogram fucka sönder.. *suck* får se om det funkar idag ist. vill veeeerkligen se den hehee! kommer med ett grymt tiiips senare, så stay tuned säger jag bara! ;) pussss

ps. glöm inte smycke-tävlingen!!

in my head

no matter what I say
no matter what I do
no matter what happens
im always thinking of you..

Dag 16- Mina drömmar

min absolut största dröm är såklart att bli frisk från min jäkla depressionsjukdom!
allt jag ber om, allt jag önskar!
sedan har jag endel smådrömmar också iförsig, som jag avstår att ta upp här.

musik baby♥


här är min shopping från västerås här om dagen!ginatricot - 79:-


cubus - 99:-


lindex - 199:-ginatricot - 59:-

update

hej på er sötisar! jag har en god nyhet :) jag blir inte inskriven på sjukhuset förän nästa vecka troligtvis så bloggningen kommer rullas på som vanligt tills dess! vi måste göra bedömningar osv först. men jag mår riktigt pissdåligt och har fått väldigt allvarliga ångestattacker på sistonde, varit helt medvetslös och knappt kunnat andas.. åhå, sjukt läbbigt.. och jobbigt.. tur att det finns ångestdämpande iaf som jag drogar sönder nuu. får chilla med livet nu ett tag framöver tills allt är under kontroll med mig.
justnu degar jag i soffan med inpackning i håret som jag ska duscha bort snart. frescht!
ska efter det, checkaa på;
den verkar riktigt go! trailern finner ni här

tävling!

nu drar jag igång en tävling i sammarbete med smycke webb-shopen miaz.se
där det finns en himlamassa fina smycken!

- du behöver inte ha en blogg för att delta men facebook är ett måste!tävlingsreglerna lyder såhär:
♥ gå in på miaz.se och välj ett valfritt smycke du vill vinna upp till 270:-

♥ direktlänka det i en kommentar där du skriver att du är med
(glöm inte skriva din epostadress så jag kan nå dig ifall du vinner!)

♥ gilla miaz på fb, här
-------------------------------------------------------------------

för att öka din chans att vinna:

skriv om tävlingen i din blogg med länk till mig och miaz,
facebook går också bra ifall du inte har en blogg.
done! LYCKA TILL! :D

en har chansen att vinna. avslutar tävlingen om en till två veckor!

EDIIIIIIIIIT, TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD NU!

RSS 2.0