new

har vart i kistacentrum en sväng och kollat lite i affärer, hittade en otroligt vacker ring format till en pussmun i min systers butik dära, helt förälskad i den! langar en bild nedan. hälsade även på några släktingar till mig. hehe gamlingar dårå. aldrig bemött människorna förut så det va n to the ice att se vilka man har i familjeträdet, vi fikade osv. myspys! nu ska jag ringa, åh vet ni vad? jag verkligen hatar att prata i telefon, haha :$ not bella style.. känns bara så.......läskigt. nejmen nåt, gillar det bara inte. så smsa blir det för min del! eller talk eye to eye uknow. men nu är jag nästintill tvungen att ringa en person. så det ska göras! är inte på bästa humöret nu heller, förstofrämst så sitter förkylningen i sig fortfarande, kan inte känna lukt eller ngt haha knaas. och har väldigt svårt att andas. JÄVLA FITT FÖRKYLNING, SHAAS. hehe damp påt. mh, och sen för det andra så mår jag inte bra psykiskt, men det gör jag ju aldrig när jag bär denna helvettessjukdom. ska på läkarsamtal nångång i veckan och de ska försöka ge mig den bästa hjälp jag behöver..har inte skrivit värsta mycket om min sjukdom här i bloggen imed att jag precis satt igång bloggandet här. men många av mina bloggläsare består av folk där jag kommer ifrån och i denna lilla byn sprids saker såå fort så dom mesta vet redan om det. sedan har jag ju läsare från andra ställen också och då kan jag säga er nu; jag har en depressionocd sjukdom. jadu, livet är inte alltid lätt. ställ frågor ifall ni undrar över något så can i answer u och du lär känna mig och mitt humör bättre. hum..slut kacklat nu. samtalet väntar. pz out, ciao babys

nyring
nya ringen, schnygg va? :D

ps. glöm inte min tävling där man kan vinna ett valfritt iphone skal i inlägget före!


Kommentarer
Postat av: MADDES

Nu har du chansen att vinna grymt mineralsmink från märket e.l.f i min blogg. klicka på länken nedan för att se hur just du kan delta i utlottningen!



http://maddisenj.blogg.se/2011/august/vinn-smink-fran-elf.html

2011-09-19 @ 17:36:27
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Klara

När kommer du bestämma vem som kommmer att vinna ! ? :D

2011-09-19 @ 17:36:58
URL: http://haringensrrrrry
Postat av: fillan o tess

Hey skynda dig med att anmäla din snygga blogg till våran ”dagens blogg” vinnaren utses ikv och glöm inte , du har inget att förlora ! ;)

2011-09-19 @ 17:37:35
URL: http://fillanotess.blogg.se/
Postat av: Emma Bylger

snygg ring!



Snälla kan du hjälpa mej?

Klicka då på den här länken!

http://www.studeravidare.se/bloggc?id=4n5rkfnuvog



kommentera i min blogg om du gjort det o du får en länkning!

kram emma

2011-09-19 @ 17:38:11
URL: http://emmabylger.blogg.se/
Postat av: Hannah

sv; Snygg ring!

Vad tråkigt och vara sjuk! Jo det är bra med mej, fast jag också börjar bli sjuk, hahah :(

2011-09-19 @ 17:38:49
URL: http://hlmh.blogg.se/
Postat av: Emma Bylger

Nu har du en stor fet länkning på min blogg! :)

kram emma

2011-09-19 @ 17:39:14
URL: http://emmabylger.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0