BELLSI TIPSAR! - HÄLSOSAMT MED SAMLAG

 
Hälsosamt med samlag

♥ Sex minskar blodtrycket enligt forskare från Skottland. En undersökning visar att de kvinnor som hade regelbundet sex under en viss period hanterade stress bättre än de som inte hade det.

♥ Förutom minskat blodtryck förstärker det även ditt immunförsvar. Att ha samlag en eller två gånger i veckan visade sig ge högre doser immunoglobin än om du har det mer sällan, vilket kan skydda dig från förkylningar och andra infektioner.

♥ 85 eller mer. Så många kalorier bränner du under ett 30 minuter långt pass. I längden blir det mycket, har du sex en gång om dagen blir det upp mot 600 kalorier i veckan.

♥ Äldre personer är inte lika starka som den yngre generationen och löper större fara för hjärtattacker. Men även om sex är ansträngande så har det visat sig halvera risken för hjärtattacker om du har sex mer än en gång i månaden.

♥ Förutom rena hälsofördelar ökar det även din självkänsla. Oavsett om du har bra självförtroende eller ingen alls, blir den positiva känslan starkare för varje gång.

♥ Slog du dig på smalbenet under matchen igår? Ha sex. Endorfiner strömmar igenom kroppen under akten och gör dig inte bara gladare, utan minskar även eventuell smärta.

♥ En annan undersökning visar att män som har fem eller mer utlösningar per vecka minskar risken för prostatacancer med en tredjedel.

♥ Svårt att sova om nätterna? Rulla runt lite i sänghalmen. Hormonet oxytocin som frisläpps under sexakten hjälper dig sova, som i sin tur är grunden för en hälsosam livsstil.

♥ Samma hormon kallas kärlekshormonet, som även hjälper oss att bygga förtroende för någon. Känner du dig generös mot din partner är även det tack vare oxytocin.

Kommentarer
Postat av: Kaffehörnan

Hitta dig på aktiva listan i bloggappen. Kul undersökning

2013-01-06 @ 19:03:14
URL: http://www.kaffehornan.se
Postat av: Anonym

jasså

2013-01-06 @ 19:19:13
Postat av: Anonym

ligga?;)

2013-01-06 @ 19:33:56
Postat av: Anonym

skulle gärna göra det med dig ;)

2013-01-06 @ 20:25:37
Postat av: Henrik

ska vi testa bella

2013-05-27 @ 08:55:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0