skönhetstips!

bellsi tipsar

tänker ge er lite vettiga skönhetstips so here you are!;


 tandborstknepet
jobbiga och uppstickande småhårsstrån får du ordning på genom att spraya lite hårspray på en gammal tandborste. Bosta försiktigt ner småhåren med den fuktiga tandborsten. tadah!


 maximera inpackningen

din inpackning kommer att göra dubbel så mycket nytta om den får verka i ditt hår
under en varm handduk. gärna när du bastar!


  hållbar partyfrisyr

din partyfrisyr håller allra bäst om du gör den på lite halvsmutsigt hår. så satsa på att tvätta håret dagen innan istället för samma dag.


 för datornörden

sitter du mycket framför den fuktslukande datorn? placera en ansiktsspray på skrivbordet och återfukta ansiktet regelbundet. en härlig och snabb uppfräshning på en sekund.


 brun utan sol-ränder?

applicera tandkräm med lite blekande effekt på bus-fläckarna och låt verka i cirka 10 minuter. ett annat knep är att blanda bakpulver med lite vatten att försiktigt skrubba blandningen på ränderna.


 inga mer påsar under ögonen

lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1minut. en annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av på soffan i några minuter.


 värm ögonfransböjaren

har du svårt att få till snyggt böjda ögonfransar kan det vara en bra idé att värma upp din ögonfransböjare. blås med hårtorken på full effekt i några sekunder innan du böjer.


 längre naglar

massera dina naglar så ofta du kan! det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare. fungerar likadant med ditt hår.


 slipp missfärgade naglar

måla alltid naglarna med ett ofärgat baslack innan du använder färgade nyanser. det förhindrar att dina naglar blir missfärgade. Ett lager ofärgat baslack ovanpå färgen ser dessutom till att dina naglar behåller färgen längre.


 få nagellacket att torka snabbare

prova att stoppa dina naglar i kallt vatten när du precis är lagt på nagellack, det hjälper lacket att torka fortare.


 slut på concealer?

kolla locket på din foundation! där finns det ofta foundation som har torkat och fått en tjockare konsistens. den passar perfekt som krisconcealer!


megan


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0